Barcelona - Real Madrid, azi, ora 21.30. Primul examen important pentru Zidane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul de sâmbătă seara pare o dispută dezechilibrată, ţinând cont de faptul că Barcelona pare scăpată în câştigătoarea campionatului.

Cu opt etape înainte de final, catalanii au nouă puncte avans faţă de a doua clasată, Atletico Madrid, şi zece puncte faţă de Real Madrid, care este pe locul trei în campionat. Nu e o vorba însă neapărat de diferenţa de puncte, ci şi de forma pe care o traversează cele două echipe. Barca n-a mai pierdut din octombrie niciun meci, în vreme ce Real însă se caută sub comanda lui Zinedine Zidane, tehnicianul adus să redreseze corabia scufundată de Rafa Benitez. 

Zizou se află în faţa primului El Clasico, ca antrenor, şi are cifre decente de când a preluat Realul, în ianuarie.  În 14 meciuri, madrilenii au învins de 11 ori, au pierdut o dată şi au făcut două egaluri. Dar jocul nu străluceşte, drept pentru care presa din Spania  crede că francezul are de să-şi facă griji în privinţa viitorului său la Real Madrid. Rezultatul şi imaginea pe care o va lăsa Real în acest meci sunt poate cele mai importante criterii care vor decide soarta lui Zidane.

ECHIPELE PROBABILE
Barcelona: Bravo – Alves, Pique, Mascherano, Alba- Iniesta, Busquets, Rakitici – Neymar, Suarez, Messi
Antrenor: Luis Enrique
Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Isco. Kroos, Modrici – Ronaldo, Benzema, Bale
Antrenor: Zinedine Zidane 

Topul golgheterilor în La Liga
1. Cristiano Ronaldo 28 goluri
2. Luis Suarez 26
3. Messi 22
4. Neymar 21
5. Benzema 20
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite