Barcelona, pusă la zid de presa spaniolă. Comentariile variază între termenii „tragedie istorică“ şi „gândaci“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După eşecul de la Liverpool, 0-4, sinonim cu eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor, Barcelona a fost pur şi desfiinţată de presa iberică.

Sport - "Cea mai mare umilinţă din istorie. Barca a scris cea mai neagră pagină din istorie, a fost eliminată de o manieră impardonabilă pe Anfield. Ceea ce parea imposibil s-a intamplat din nou. FC Barcelona a repetat seara neagră de la Roma şi a fost eliminată după ce a încasat un 4-0 istoric. Liverpool a fost mai bună deşi nu i-a avut pe Salah şi Firmino.".

Marca - "Eşec istoric. 10 pentru Liverpool şi Anfield. Ce s-a intamplat anul trecut cu Roma a fost o gluma! In vacanta la Roma si la concert la Liverpool. Doua reveniri ce pareau imposibile pentru o echipa precum Barcelona au devenit realitate datorita a doua echipe ce au profitat de relaxarea catalanilor. Revenirea de pe Anfield este insa mai sangeroasa decat cea de la Roma"
Cotidianul a enumerat şi atuurile de care Barcelona n-a ştiut să profite: "Cu 3-0 în tur...Cu vedetele lui Liverpool accidentate...Cu titlul în La Liga câştigat...Cu precedentul Roma...Cu finala în Spania, pe Wanda...Cu Madrid (n.r. Real) eliminată... Cu cel mai bun jucător din istorie".

As - "Tunete pe Anfield" - "Noul dezastru al Barcelonei şi adio triplă. O revenire imperială a lui Liverpool a ridiculizat Barcelona, care a părut la fel de paralizată cum a fost anul trecut la Roma. Liverpool a zdrobit Barcelona ca pe niste gândaci".

Mundo Deportivo - "O Barca fără viaţă a fost eliminată de Liverpool, fără Salah şi Firmino. Golul ridicol de 4-0, încasat din corner, epitaful unei echipe care a repetat episodul Roma. Liverpool a fost superioară de la început până la final şi a depăşit Barcelona după o nouă seară neagră. Istoria de la Roma s-a repetat si Barcelona rămâne fără finala Ligii Campionilor. Este inexplicabil jocul Barcelonei".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite