Barcelona, prăbuşire zgomotoasă: Koeman, discurs exploziv după încă un rezultat dezolant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronald Koeman
Ronald Koeman

Cândva, o forţă în fotbalul mondial, considerat chiar cel mai bun club din lume, Barca acum plăteşte pentru grave probleme economice cu care se confruntă şi din cauza cărora a ajuns să se bazeze pe un lot „subţire“.

Există viaţă după Messi la Barcelona, doar că e o viaţă tristă! Cifrele demnostrează căderea echipei: locul 7 din 20 în campionat, după cinci runde, la cinci puncte deja de liderul Real Madrid. Iar în grupele Ligii Campionilor, primul pas a fost un dezastru pe „Camp Nou“: 0-3 cu Bayern Munchen la capătul unui duel în care Barcelona n-a avut niciun şut pe poartă!

Luni seară, la o săptămână după acest dezastru cu Bayern, formaţia catalană a mai făcut un meci dezolant, tot acasă: 1-1 cu Granada în campionat! Oaspeţii au marcat, în minutul 2, şi au condus până în minutul 90, atunci când Araujo a salvat Barcelona de la înfrângere.

Cu o presiune tot mai mare pe el, în condiţiile în care se află deja la al doilea sezon la Barcelona, antrenorul Ronald Koeman a avut un discurs dur la conferinţă, admiţând că, la ce lot are, Barcelona nu mai e capabilă să joace fotbalul încântător de altă dată.

Ce a spus Ronaldo Koeman?

*Barcelona nu mai e echipa de acum opt ani! Hai să ne uităm pe lista convocaţilor pentru acest meci. N-avem fotbalişti cu care să jucăm tiki-taka.

*Viitorul meu la Barcelona? E un subiect despre care nu vreau să vorbesc. Pot spune doar că meritam mai mult decât un egal, în acest meci. Iar când vor reveni Ansu Fati şi Dembele, Barcelona va arăta altfel. Va avea mai multă profunzime.

CITEŞTE ŞI:

Koeman, de râsul internetului: Gafa sa de la conferinţă a devenit virală VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite