Barcelona - Osasuna: 5-1. Messi a marcat cel de-al 200-lea gol în Primera Division

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi, marcatorul a patru goluri în FC Barcelona - Osasuna FOTO Arhivă personală/Facebook
Lionel Messi, marcatorul a patru goluri în FC Barcelona - Osasuna FOTO Arhivă personală/Facebook

FC Barcelona a câştigat meciul cu Osasuna (5-1), disputat duminică seară pe Camp Nou. Catalanii rămân lideri în Primera Division şi se pregătesc pentru El Clasico de miercuri, din Cupa Regelui.

FC Barcelona a câştigat partida cu Osasuna şi se menţine pe prima poziţie din Primera Division, cu 58 de puncte, la o distanţă confortabilă de următoarea clasată, Atletico Madrid (47 de puncte, dar mai are de disputat meciul cu Athletic Bilbao, din deplasare) şi de rivala Real Madrid (43 de puncte).

Catalanii au deschis scorul la scurt timp după debutul jocului prin Lionel Messi (11'), iar egalarea Osasunei a venit prin Raoul Loe (23'). Argentinianul a adus echipa de pe Camp Nou în avantaj printr-un penalti transformat (27') şi a bifat golul său cu numărul 200 în campionatul spaniol. Barcelona a intrat la pauză cu scorul de 3-1 după reuşita lui Pedro (40'). 

Messi s-a dezlănţuit în a doua parte a jocului şi a majorat diferenţa de scor după reuşita din minutul 56, iar două minute mai târziu a închis tabela şi a consemnat golul său cu numărul patru din a XXI-a etapă.

Echipe


FC Barcelona: Valdes - Dani Alves, Puyol, Mascherano, Adriano - Xavi (Fabregas 66'), Busquets (Song 74'), Alcantara - Pedro (Alexis 61'), Messi, Villa. Antrenor: Jordi Roura.

Osasuna: Fernandez - Bertran, Alejandro, Miguel Flano (Ruben 68'), Nano - Loe, Lolo - Cejudo (Punal 46'), Oier, De las Cuevas (Shojaei 46'), Joseba Llorente. Antrenor Mendilibar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite