Real Madrid, victorie mare pe Nou Camp. Revine pe primul loc în clasament!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ramos

Într-un meci din etapa a 7-a campionatului din Spania, Real Madrid s-a impus, în deplasare, 3-1 (1-1), în faţa eternei rivale, Barcelona.

Oaspeţii au deschis repede scorul, în minutul 5, prin Valverde, care a fructificat o pasă a lui Benzema. Catalanii au egalat aproape imediat, în minutul 9, prin Ansu Fati, după o centrare a lui Alba.

Echilibrul s-a rupt din nou după pauză, în urma unui penalty transformat de Sergio Ramos. Tot căpitanul madrilenilor a fost cel care a obţinut lovitura de la 11 metri, însă aceasta a fost acordată doar după consultarea VAR. Luka Modric a stabilit scorul final, în minutul 90, ajutat şi de o eroare a portarului gazdelor.  

La 17 ani şi 359 de zile, Fati a devenit cel mai tânăr marcator în El Clasico din La Liga. Anterior, recordul era deţinut de Raul, care a înscris la vârsta de 18 ani şi 95 de zile.

Meciul de sâmbătă a fost întâlnirea 278 dintre cele două mari rivale. Real Madrid a ajuns la victoria 101, în timp ce Barcelona are 115 succese, iar alte 62 de partide s-au terminat la egalitate.

În clasament, Real Madrid a trecut pe primul loc, cu 13 puncte adunate în 6 meciuri, în timp ce Barcelona rămâne pe 10, cu 7 puncte, dar din doar 5 partide.

FC Barcelona: Neto - Sergino Dest, Piqué, Lenglet, Jordi Alba (Braithwaite ’87) - De Jong, Busquets (Trincao ’82) – Pedri (Dembele ’82), Messi, Coutinho -  Ansu Fati (Griezmann ’82).

Real Madrid: Courtois – Nacho (Vasquez ’43), Varane, Sergio Ramos, Mendy – Valverde (Modric ’69), Casemiro, Kroos - Vinícius Júnior, Benzema, Asensio (Rodrygo ’81).

Citeşte şi 

El Clasico cu scandal! Koeman a luat foc după penalty-ul la Ramos şi care este verdictul lui Ion Crăciunescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite