”Barcelona a încercat să-l transfere Cristiano Ronaldo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramon Calderon, fostul președinte al Realului
Ramon Calderon, fostul președinte al Realului

Ramon Calderon, fostul președinte al clubului Real Madrid, susține că Alex Ferguson vroia ca fotbalistul portughez să ajungă la FC Barcelona.

Fostul președinte al clubului Real Madrid, Ramon Calderon, a declarat azi că FC Barcelona a încercat să-l transfere pe fotbalistul Cristiano Ronaldo, înainte ca acesta să ajungă la gruparea madrilenă, anunță ziarul "As".

Conform declarațiilor lui Ramon Calderon, tehnicianul Alex Ferguson (Manchester United) își dorea mai mult ca Ronaldo să ajungă la Barcelona, decât la Real Madrid. Însă, fotbalistul portughez a fost ferm, spunând că vrea să joace la formația madrilenă.

"Este pentru prima dată când povestesc acest lucru, dar Barcelona a încercat să-l transfere. A fost o situație dificilă, deoarece Manchester o ajuta să-l ia. Se știe foarte bine că Alex Ferguson nu este bun prieten al Realului. Nu vede cu ochi buni pe Real Madrid deoarece este un rival sportiv, în ceea ce privește titlurile și Liga Campionilor", a declarat fostul președinte madrilen.

"Opțiunea transferului la FC Barcelona era foarte bună, deoarece îi permitea lui Manchester să rezolve problema și priva pe Real Madrid de un mare jucător. Trebuie să spun că jucătorul a fost ferm pe poziție și a decis să nu meargă la alt club, decât la Real Madrid", a mai afirmat Ramon Calderon.

Fostul conducător al Realului a afirmat că înțelegerea dintre Manchester United și Cristiano Ronaldo, pentru un transfer la gruparea madrilenă, a fost parafată la 8 decembrie 2008. " Jucătorul, într-un gest de onestitate şi de dorinţa clară de a veni la Madrid, a acceptat o clauză de penalizare de 30 de milioane de euro".

Vezi pe adevarul.es ce merite își mai arogă Ramon Calderon și de ce se teme Angel Maria Villar, președintele Federației Spaniole de Fotbal, că va fi agresat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite