Barcelona i-a fixat lui Luis Suarez o clauză de reziliere colosală. Atacantul a fost prezentat oficial de catalani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

Deşi nu va putea juca pentru Barcelona până în luna octombrie, Luis Suarez a fost prezentat oficial de formaţia catalană, care i-a fixat deja o clauză de reziliere fabuloasă.

Luis Suarez a fost prezentat de Barcelona în cadrul unei conferinţe de presă, el urmând să poarte tricoul cu numărul 9 la formaţia catalană. Atacantul uruguayan a recunoscut că a avut şi alte oferte în această vară, dar a ales fără să stea prea mult pe gânruri: 

"Mi-am dorit de mic să joc la Barcelona. Toţi copiii îşi doresc acest lucru, însă nu mi-am închipuit niciodată că acest lucru mi se va întâmpla aşa că nu m-am gândit prea mult înainte să semnez. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge aici, unde au evoluat atâţia mari atacanţi aşa că va trebui să-mi demonstrez valoarea. Voi juca pe orice post din ofensivă. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat să ajung la acest club" a declarat Suarez la conferinţa de presă

Valorosului atacant sud-american, care va putea juca pentru Barcelona abia în octombrie, i-a fost fixată o clauză de rezilere a contractului de 200 de milioane de euro, cu 50 de milioane de euro mai mică decât a lui Lionel Messi.

"E o onoare şi o plăcere să îl avem pe Luis Suarez printre noi. E un transfer grozav şi ne vom bucura de el în următoarele 5 sezoane. Iniţial, preţul cerut de Liverpool era de 94 de milioane de euro. Săptămânile de negocieri s-au încheiat cu o suma de achiziţie de 81 de milioane de euro şi o clauză de reziliere de 200 de milioane de euro", a precizat şi Jordi Mestre, un oficial al Barcelonei.

TAS nu l-a iertat pe Luis Suarez, dar îi va permite uruguayanului să se antreneze cu Barcelona

FIFA l-a suspendat pe 4 luni pe Suarez, după ce atacantul l-a muşcat de umăr pe Giorgio Chielini în timpul partidei Italia-Uruguay de la Cupa Mondială. De asememenea, fotbalistul nu va putea juca 9 meciuri la naţionala sud-americană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite