Barcelona e în stare de şoc, după ce Tito Vilanova a renunţat la funcţia de antrenor: „Mi-a recidivat cancerul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tito Vilanova FOTO Fcbarcelona.cat
Tito Vilanova FOTO Fcbarcelona.cat

Tito Vilanova a anunţat conducerea că nu mai poate fi tehnicianul echipei, din cauza cruntei boli cu care se luptă în aceste momente, iar preşedintele Sandro Rosell caută un alt antrenor. adevarul.ro vă prezintă posibilii înlocuitori.

Ultimele analize mi-au ieşit prost. A recidivat cancerul. Voi urma un tratament incompatibil cu exercitarea funcţiei de antrenor”, a fost mesajul pe care Tito Vilanova i l-a transmis preşedintelui clubului catalan, Sandro Rosell. În noiembrie 2011, lui Tito i s-a îndepărtat un ganglion malign de la glanda parotidă. În decembrie 2012, a avut nevoie de o nouă operaţie, pentru a i se extirpa un alt ganglion, lipsind pentru o perioadă de la echipă. Acum, Tito este nevoit să îşi reia tratamentul.
 

Tito Vilanova, înlocuit de un antrenor mai puţin cunoscut!

Cine vine la Barca?

El Mundo Deportivo, ziar de casă al Barcelonei, notează variantele de antrenor pe care Sandro Rosell le are în buzunar în acest moment. Michael Laudrup (Swansea), Ronald Koeman (Feyenoord), Ernesto Valverde (Athletic) şi Luis Enrique (Celta) sunt cei aflaţi pe lista posibililor înlocuitori. În cursă sunt şi Marcelo Bielsa (Athletic Bilbao), Frank Rijkaard sau Gerlado Martino.  

Citeşte mai pe larg despre acest subiect. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite