Barcelona câştigă derby-ul cu Atletico Madrid, se distanţează la 11 puncte şi poate începe fiesta pentru un nou titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suarez

FC Barcelona a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Atletico Madrid, într-un meci din etapa a 31-a a campionatului Spaniei.

Meciul a fost marcat de eliminarea stupidă a lui Diego Costa din minutul 28. 

Echipele de pe primele două poziţii în La Liga au oferit un meci mai degrabă slab, cu puţine faze de poartă. Atletico, cunoscută pentru jocul închis pe care îl practică, a fost obligată să se retragă şi mai mult în defensivă, după ce a rămas în zece oameni. În minutul 28, Diego Costa a fost faultat la mijlocul terenului, a reacţionat agresiv la adresa arbitrului, presa din Spania vorbeşte de înjurături îndreptate către acesta, şi atacantul a văzut direct cartonaşul roşu. 

Barca nu s-a aruncat în atac, a părut chiar că se mulţumeşte şi cu un egal, iar puţinele ocazii de gol au fost rezolvate de excelentul Oblak. Golurile au venit târziu şi au fost marcate de Suarez ’85, şut splendid de la marginea careului mare, şi Messi ’86, şut plasat din interiorul suprafeţei de pedeapsă. 

Cu 7 etape înainte de finalul campionatului, Barcelona ajunge la 73 de puncte, se distanţează la 11 de Atletico Madrid, locul 2, şi la 13 de Real Madrid, locul 3.

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Clement Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur Melo - Messi, Luis Suarez, Coutinho Rezerve: Alena, Boateng, Cillessen, Malcom, Murillo, Semedo, Umtiti Antrenor: Ernesto Valverde

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak - Santiago Arias, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Saul, Rodrigo, Thomas, Koke - Griezmann, Diego Costa Rezerve: Adan, Correa, Juanfran, Kalinic, Morata, Savic, Vitolo Antrenor: Diego Simeone

Arbitru: Jesus Gil Manzano

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite