Barcelona a călcat strâmb. Doar egal cu Sevilla, 0-0, şi Realul a urcat pe primul loc după victoria de la Malaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două mari forţe din Primera ai jucat aseară meciuri foatre grele, cu două echipe care pot arbitra lupta la titlu. De data aceasta, Realul lui Mourinho a ieşit pe plus.

Barcelona a jucat pe Camp Nou cu FC Sevilla, un meci foarte greu şi, deşi în ultimele confrntări directe îi surclasaseră pe andaluzieni, de data aceasta a fost invers. Sevilla s-a ţinut scai de trupa lui Guardiola, s-a apărat excelent şi, ajutată şi de noroc, a scăpat fără gol primit, o adevărată performanţă pentru o echipă care vine în vizită pe Camp Nou. Meciul a avut un final de infarct. Messi a ratat un penalty în minutul 90+4, iar Sevilla a terminat jocul cu doi oameni în minus, Kanoute şi Fernando Navaro fiind eliminaţi în prelungiri.

Realul a profitat la maximum. S-a distrat cu Malaga, 4-0

De acest pas greşit al catalanilor a profitat Real Madrid. Trupa lui Jose Mourinho nu avea nici ea un meci prea uşor în deplasarea de la Malaga, echipă care şi-a făcut o super-echipă în acest sezon, dar hattrick-ul lui Cristiano Ronaldo şi reuşita lui Higuain n-a lăsat loc de surprize. După cele două rezultate, Real Madrid a devenit lider în Spania, cu un punct mai mult decât Barcelona, dar ambele opt fi depăşite azi dacă Levante câştigă în deplasarea de la Villareal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite