SOS Barcelona: catalanii au început căutările pentru alt antrenor din cauza stării precare de sănătate a lui Vilanova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tito Vilanova nu este sigur că poate continua munca de antrenor al Barcelonei
Tito Vilanova nu este sigur că poate continua munca de antrenor al Barcelonei

Tito Vilanova le-a transmis şefilor echipei catalane că este posibil ca sănătatea să nu-i permită să-şi continue munca pe banca tehnică, motiv pentru care oficialii Barcelonei au demarat căutările pentru un nou antrenor. Ei au deja în vizor un tehnician care a făcut minuni în acest sezon cu o echipă mică din Spania.

Barcelona a simţit din plin lipsa lui Tito Vilanova în returul acestui sezon, tehnicianul fiind mai mult plecat în SUA pentru a se trata după operaţia suferită la începutul anului. Din acest motiv, oficialii catalani au purtat discuţii intense cu antrenorul pentru a se asigura că poate continua munca începută cu echipa catalană. Totuşi, Vilanova nu i-a convins pe şefi că este apt 100%, astfel încât aceştia au început să caute un alt antrenor.

Deşi presa internaţională a scris pe spaţii ample că Manuel Pellegrini, tehnicianul Malagăi, ar fi semnat deja cu Manchester City, Barcelona l-a contactat pe spaniol pentru a-l determina să nu plece în Anglia. Totuşi, rămâne de văzut, după finalul campionatului, ce va alege tehncianul care a făcut minuni cu Malaga atât în campionatul Spaniei, cât şi în Liga Campionilor în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite