Barcelona are antrenor: „Bun venit acasă!“. Sumă uriaşă plătită pentru aducerea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia catalană face mişcări pe bandă, după dezastrul cu Bayern (2-8). Directorul sportiv Eric Abidal şi antrenorul Quique Setein au fost deja concediaţi, iar noul tehnician a fost numit, astăzi, în funcţie.

Până să lămurească situaţia lui Messi, Barcelona a anunţat pe reţelele de socializare numirea lui Ronald Koeman (57 de ani) în funcţia de antrenor. 

Pentru a-l elibera din postul pe care Koeman îl deţinea, selecţioner al Olandei, formaţia catalană a achitat suma de un milion de euro către federaţia din Amsterdam. 

Koeman, care în luna mai a făcut un infarct după o cursă de 96 de kilometri cu bicicleta, e de-al casei la Barcelona, unde a jucat, între 1989 şi 1995. În această perioadă, a contribuit la câştigarea a zece trofee, printre care patru titluri şi o Cupă a Campionilor Europeni (a marcat chiar golul victoriei în finala cu Sampdoria). 

După ce a renunţat la cariera de jucător, Koeman a fost secund la Barcelona, între 1998 şi 2000, Apoi, şi-a început cariera de principal, pregătind formaţii precum Vitesse, Ajax, Benfica, PSV, Valencia sau Feyenoord. Ca antrenor, are trei titluri în CV, două cucerite cu Ajax şi unul cu PSV, plus două cupe, una cu Ajax şi alta cu Valencia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite