Barcelona a ajuns de râsul lumii: Moment revoltător în pauza meciului cu Bayern VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Portarul Barcelonei, ter Stegen, distrus după meciul cu Bayern
Portarul Barcelonei, ter Stegen, distrus după meciul cu Bayern

Formaţia catalană, cândva, o forţă la nivel mondial, a devenit acum o trupă caraghioasă, prea mică pentru o competiţie precum Liga Campionilor.

Barcelona avea nevoie de o victorie, miercuri seară, la Munchen, pe terenul lui Bayern, pentru a-şi asigura prezenţa în optimile Ligii Campionilor. S-a ajuns în această situaţie dură, după un start dezastruos al catalanilor în grupe, cu două partide pierdute cu 0-3, cu Bayern şi cu Benfica. 

Doar că, miercuri seară, echipa antrenată cu Xavi n-a arătat, în niciun moment, că ar fi măcar capabilă să egaleze după ce Bayern a deschis scorul, în minutul 34. De fapt, la pauză, scorul era deja 2-0 pentru nemţi care, în final, s-au impus cu 3-0.

Neputinţa dureroasă a Barcelonei, la Munchen, l-a amuzat teribil pe fostul internaţional englez, Peter Crouch (40 de ani). Acesta, cu 42 de selecţii în naţionala Angliei între 2005-2010, a fost invitatul postului BT Sport, pentru a analiza partida Bayern - Barcelona. Doar că, la pauză, când a fost întrebat dacă Barcelona e capabilă de a reveni de la 0-2, Crouch, pur şi simplu, a început să râdă!

Reacţia fostului atacant a devenit virală, în mediul online, şi poate fi văzută aici:

Potrivit Eurosport, presa spaniolă a fost revoltată de reacţia lui Crouch, considerând-o lipsită de respect. „Batjocură totală la televiziunea engleză în privinţa revenirii Barcelonei, la pauză“, au notat jurnaliştii iberici, potrivit sursei citate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite