Barcelona a ajuns în Bucureşti: Messi, pentru prima oară în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi vizitează România în premieră
Lionel Messi vizitează România în premieră

Echipa lui Tito Vilanova a aterizat vineri seară în Bucureşti. Spaniolii au program de relax până sâmbătă seară, când se va desfăşura amicalul cu Dinamo Bucureşti.

Delegaţia Barcelonei a ajuns vineri seară la Bucureşti, în jurul orei 19.30. Catalanii vor susţine sâmbătă un meci amical cu Dinamo Bucureşti, pe Naţional Arena, de la 20.15.

Consideraţi cei mai importanţi fotbalişti de pe mapamond, spaniolii au aterizat pe Aeroportul Henri Coandă cu un charter special şi au luat drumul către centrul capitalei, unde vor fi cazaţi. Hotelul le-a pus la dispoziţie spaniolilor cele mai luxoase camere din dotare, aceştia având acces şi la spa, fitness ori masaje balineze. De asemenea, o piscină luxoasă va sta la dispoziţia sportivilor, însă piesa de rezistenţă a hotelului este jacuzzi-ul, cel mai mare din Europa. O astfel de cameră costă aproximativ 250 de euro pe noapte.

Marii absenţi ai meciului programat sâmbătă sunt David Villa, aflat în recuperare după fractura de tibie şi Dani Alves, care s-a accidentat în amicalul susţinut miercuri, cu Manchester United (2-0). Aceştia vor vedea, totuşi, meciul din tribune. Căpitanul spaniolilor, Carles Puyol, nu a făcut antrenamentele, din cauza unor probleme medicale.

Fost component al echipei catalane, Gheorghe Hagi este, invitatul special la prânzul organizat înaintea amicalului Dinamo - Barcelona. Din actualul lot al lui Bonetti, singurul dinamovist care i-a înfruntat pe cei de la Barcelona este Cătălin Munteanu, pe vremea când juca în Primera Division.

Plecarea catalanilor este prevăzută imediat după meci, însă, până atunci, fotbaliştii intenţionează să viziteze diverse obiective turistice din Bucureşti.

Lotul Barcelonei disponibil pentru amicalul cu Dinamo: Valdes, Pinto, Dani Alves, Pique, Fabregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Sergio, Pedro, Jordi Alba, Afellay, Adriano, Fontas, Montoya, Bartra, Tello, Illie, Sergi Roberto, Rafinha.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite