E clar: Barcelona nu mai dă ora exactă în fotbalul mondial. Mesajul transmis de catalani a clarificat situaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta cea mai bună echipă din lume e în picaj în Spania, în timp ce urmaşa ei stabileşte record după record în Germania.

Barcelona are un mesaj de transmis şi vrea ca el să fie auzit clar: nu mai e echipa invincibilă de pe vremea lui Guardiola!

Atunci, deplasări la Sociedad şi la Valladolid erau simple antrenamente cu publicul. Acum, cu Gerardo Martino pe bancă, ele s-au soldat cu două eşecuri consecutive în La Liga. După un 1-3 categoric la Sociedad, sâmbătă, a fost „doar“ 0-1 la Valladolid. 

Rezultatul a arătat însă neputinţa catalanilor. Deşi au fost conduşi din minutul 17, Messi şi compania nici măcar n-au putut egala în cele 73 de minute rămase, deşi au avut o posesie de 75%! Astfel, pentru prima dată după şase ani, Barca a bifat două eşecuri consecutive în deplasare şi acum se uită de jos la Atletico şi la Real.

Bayern, de neoprit

Dacă Barcelona e în cădere, în schimb, în Germania, Bayern e de neoprit.  Sezonul trecut, bavarezii au „demolat“ tot cu Heynckes pe bancă, acum ei fac acelaşi lucru cu Guardiola. 

Sâmbătă, Bayern a bifat o victorie cu 6-1 (1-1) la Wolfsburg. Rezultatul a stabilit două recorduri în Bundesliga: 16 victorii consecutive adunate de o formaţie şi cele mai multe goluri marcate, 72, după 24 de runde. Bayern e lider cu 68 de puncte, în condiţiile în care Dortmund are 45 de puncte şi un joc mai puţin. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite