Bărboianu, la Comisia de Disciplină a FRF: "Mi-aş dori o confruntare cu Negoiţă, am curajul să îl privesc în ochi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Ştefan Bărboianu, audiat, azi, de membrii Comisiei de Disciplină a FRF, a declarat că şi-ar dori o confruntare cu acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, cel care i-a reziliat contractul acuzându-l de noncombat după partida cu Steaua.

"Nu ştiu dacă domnul Negoiţă a avut sau nu curaj să vină azi la comisie, e problema dânsului. Foarte bine că nu a venit, dacă venea era la fel de bine, nu aveam niciun fel de problemă. Fiecare ia deciziile aşa cum consideră. Eu unul mi-aş dori o confruntare cu dânsul, vă daţi seama. Pentru că eu am curajul să îl privesc în ochi", a spus Bărboianu la ieşirea din sediul LPF.

Fundaşul are încredere că membrii Comisiei de Disciplină îl vor sancţiona pe acţionarul dinamovist pentru acuzele fără acoperire pe care i le-a adus. "La comisie m-au întrebat despre lucrurile spuse atât de mine, cât şi de domnul Negoiţă, tot ceea ce s-a întâmplat. Eu am foarte mare încredere în oamenii de la comisie pentru că sunt sigur că vor judeca aşa cum este adevărul. Nu sunt eu în măsură să spun ce sancţiune merită domnul Negoiţă, sunt regulamente şi oamenii care se ocupă ştiu unde să încadreze fapta dânsului. Mă aştept să câştig pentru că nu există altceva. Sunt curat ca lacrima, nu am făcut niciodată şi nici nu voi face lucruri care nu îmi stau în caracter şi nu fac cinste fotbalului. Toată lumea a aşteptat dovezi şi bănuiesc că încă aşteaptă. A fost o bombă de presă... presa a aşteptat dovezile, eu am aşteptat, dar nu a apărut nimic", a adăugat jucătorul.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite