Banul, ochiul dracului: S-a aflat ce comision a ratat Anamaria Prodan la transferul lui Denis Man

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan ar fi putut câştiga mulţi bani într-o afacere istorică
Anamaria Prodan ar fi putut câştiga mulţi bani într-o afacere istorică

Mulţi s-au întrebat cum de impresarul FIFA, mereu cu vorbe dulci la adresa lui Gigi Becali, a ajuns să-l desfiinţeze pe acesta la televizor. Explicaţia constă în suma uriaşă pe care soţia lui Reghecampf tocmai a pierdut-o, după ce a fost scoasă din joc, în cea mai mare afacere din istoria campionatului românesc.

Anamaria Prodan e foc şi pară! În ultimele zile, a făcut turul televiziunilor şi l-a făcut praf pe Gigi Becali, un om despre care până acum vorbise numai la superlativ.

Ce s-a întâmplat de miercuri încolo dovedeşte, încă o dată, că în lumea fotbalului relaţiile şi prieteniile rezistă până apar neînţelegerile legate de bani. Iar acum, din cauza faptului că Gigi Becali a ţinut ca transferul lui Denis Man la Parma să fie intermediat de vărul său, Ioan, şi nu de Anamaria Prodan, aceasta a loc foc. Pentru că n-a putut accepta să fie scoasă din joc într-o afacere atât de profitabilă, cea mai mare din istoria campionatului românesc.

De la începutul scandalului, era evident că soţia lui Reghecampf „fierbe“ pentru că ar fi încasat un comision „gras“ într-un transfer de 13 milioane de euro. Doar că nimeni nu ştia, cu exactitate, ce sumă a ratat Anamaria Prodan.

Acum, redactorul-şef de la „Fanatik“, Horia Ivanovici, a făcut lumină în acest caz. Potrivit celor scrise de Ivanovici, un om cu legături puternice cu familia Becali şi, în general, cu surse solide în lumea fotbalului, Anamaria Prodan a ratat un comision de 850.000 de euro! Şi, de aceea, n-a fost consolată cu nimic, atunci când, pentru a scăpa de gura ei, Gigi Becali s-a oferit să-i dea 100.000 de euro.

CITEŞTE ŞI:

Scandal şi în Italia: Antrenorul Parmei, discurs acid după venirea lui Denis Man

Anamaria Prodan îl distruge şi pe Man: „Dacă n-ai ce îţi trebuie în pantaloni...“. Cu ce îl ameninţă pe Denis

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite