Bani mulţi fără rezultate. Cât a câştigat Simona Halep din tenis, în 2016, fără a avea un succes major în circuitul WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost eliminată de la Wimbledon, unde a ajuns în sferturile de finală ale turneului londonez, cea mai bună performanţă a ei la un Grand Slem în 2016.

De altfel, anul în curs n-a fost unul senzaţional pentru Simona, care a câştigat doar turneul de la Madrid, competiţie din categoria Premier Mandatory, adică imediat după Grand Slem şi Turneul Campioanelor. În rest, Halep n-a strălucit, mai având o semifinală la Sydney şi două sferturi de finală, la Indian Wells şi Miami. La Australian Open a ieşit în primul tur, iar la Roland Garros în optimi. Cu toate acestea, conturile ei nu suferă deloc. 

Rezultatele de la Wimbledon i-au asigurat Simonei un cec de 250.000 de lire sterline, adică aproape 330.000 de dolari, Simona a făcut în prima partea a acestui an aproape două milioane de dolari. ea avea în conturi 1,621 milioane de dolari şi cu banii de la Wimbledon se apropie de acest prag. 

Simona se află pe locul 5 în topul câştigurilor din 2016, după Serena Williams, Angelique Kerber, Viktoria Azarenka şi Garbine Muguruza.

În toată cariera ei, Simona Halep a cumulat câştiguri de peste 12 milioane de dolari.

Pe ce loc în clasamentul WTA va începe Simona Halep săptămâna viitoare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite