Bănel vrea să plece şi el pe 100.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul a intrat deja în ultimul an de contract cu roş-albaştrii şi speră ca Becali să-l lase să se transfere pe o sumă modică, mai ales că n-are locul asigurat în echipa lui Levy. Bănel Nicoliţă (26 de ani) se prevalează de precedentele Sorin Ghionea şi Mihăiţă Pleşan, plecaţi din Ghencea în schimbul sumei la care face referire şi internaţionalul din Ghencea.

Despre plecarea lui Bănel Nicoliţă de la Steaua se vorbeşte cam în fiecare pauză intercompetiţională, de vreo trei-patru ani încoace. Oferte au fost destule, însă „Jardel" e tot în Ghencea. În această vară, a existat un interes din partea grupărilor Nancy şi Samsunspor, dar preţul fixat de Steaua, de 700.000 de euro, i-a făcut pe eventualii cumpărători să se reorienteze.

„Nu s-a inventat echipa care să-l cumpere pe Bănel!", a afirmat ulterior Gigi Becali. Aceste vorbe l-au afectat foarte mult pe Nicoliţă. Mijlocaşul de 26 de ani este nemulţumit că alţi fotbalişti de-ai Stelei, cum ar fi Sorin Ghionea şi Mihăiţă Pleşan, au fost lăsaţi să se transfere în străinătate pe sume modice, de 100.000 de euro, în timp ce, în cazul lui, Gigi Becali n-a fost de acord să lase deloc din preţ. „Sunt de şase ani şi jumătate la Steaua şi cred că mi-am făcut datoria cu vârf şi îndesat. Aş vrea şi eu să fiu tratat la fel ca şi alţii, pentru că trăim vremuri de criză şi nimeni nu e dispus să investească bani mulţi în fotbalişti", s-a plâns Nicoliţă apropiaţilor săi.

Meme Stoica a dat vina pe impresar

Managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, consideră că vinovat pentru faptul că Bănel Nicoliţă nu şi-a găsit echipă în străinătate este doar impresarul Traian Gherghişan. „Mă aşteptam ca transferul lui Nicoliţă să nu se materializeze. E vorba de impresar, Neaga şi Paraschiv au avut şi ei probleme cu acest agent", a spus Stoica.

"Sincer, cred că ar fi timpul să plec şi eu din Ghencea. E vorba şi despre viitorul meu, al familiei. Nu pot să nu ţin cont."
Bănel Nicoliţă
mijlocaş Steaua

256 de partide are Bănel în tricoul Stelei în toate competiţiile şi a marcat 35 de goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite