Bănel Nicoliţă a trecut la mini-fotbal. Va debuta diseară, contra lui Alex Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bănel Nicoliţă e fericit că şi-a găsit echipă
Bănel Nicoliţă e fericit că şi-a găsit echipă

Aflat în căutarea unei echipe de mai bine de trei luni, fostul internaţional se va axa în perioada următoare pe mini-fotbal.

El e în continuare liber de contract, aflându-se în afara activităţii profesioniste din prima jumătate a anului 2014. Fostul component al echipei naţionale a României are, conform regulamentului Federaţiei de Minifotbal, statut de amator, astfel că astăzi, incepand cu ora 21:45, va debuta in campionatul de profil din Bucureşti.
Bănel Nicoliţă va juca pentru echipa revistei Pronostic Sportiv, unde mai evoluează, printre altii, Petre Marin, Sorin Ghionea, Cornel Cernea, Nicolae Dică, Sorin Paraschiv, Cătălin Lită, Ciprian Mozacu, Gigel Coman, Marian Aliuţă şi Marius Nae. Un alt amanunt interesant este că la formaţia pe care o va înfrunta astăzi în Campionatul "Iubeste Sportul" (www.campionatuldefotbal.ro), La Grande Familia, este legitimat şi Alex Piţurcă, fiul fostului selecţioner al echipei nationale a Romaniei.


De-a lungul carierei, Banel Nicolita a imbracat tricoul cluburilor Politehnica Timisoara (2004), Steaua Bucuresti (2005-2011), Saint-Etienne (Franta, 2011-2014) si FC Nantes (2013-2014), iar la reprezentativa naţională de seniori a bifat 37 de meciuri, reuşind să marcheze un gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite