Bănel Nicoliţă l-a sunat pe ziaristul care a publicat povestea fugii sale din ţară: Primele declaraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bănel Nicoliţă
Bănel Nicoliţă

Redactorul-şef de la „Fanatik“, Cristi Coste, e jurnalistul care a semnat articolul care a făcut valuri în presa din România, în ultimele zile. Tot el a fost contactat de fostul internaţional, care a dorit să vorbească despre situaţia sa.

Bănel Nicoliţă a părăsit România, iar povestea plecării sale a luat amploare, începând de luni, după cum „Adevărul“ a scris, astăzi, aici, prezentând toate informaţiile disponibile, în acest moment.

Dacă despre situaţia fostului internaţional au vorbit Cristina, fosta sa soţie, dar şi Stelian, fratele său, amândoi confirmând că Bănel e în străinătate, în schimb, lipseau din acest „puzzle“ declaraţiile eroului principal. Care, astăzi, l-a sunat de pe un număr necunoscut pe Cristi Coste (foto), jurnalistul care a semnat primul articol legat de acest subiect. 

Coste

Redactorul-şef de la „Fanatik“ a relatat, într-un alt articol, ce i-a spus fostul internaţional la telefon.

Ce a declarat Bănel Nicoliţă despre situaţia sa?

*Într-adevăr, sunt plecat din ţară, dar am văzut ce aţi scris şi ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuţie în presă, iar aceasta este ultima mea declaraţie!

*Vreau să ştie toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine şi nu am probleme, nici datorii… Şi de asemenea vreau să se ştie că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

*Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos şi doar asta contează!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite