Banciu, după victoria Simonei Halep: „Serena poate a băut, poate a făcut sex“

Banciu, după victoria Simonei Halep: „Serena poate a băut, poate a făcut sex“

Serena Williams a fost bătută măr de Simona Halep

Jurnalistul Radu Banciu, recunoscut pentru reacţiile sale acide şi directe, a urmărit meciul în care Simona Halep a demolat-o pe Serena Williams.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contactat de fanatik.ro, Banciu a dat o replică pe măsura aşteptărilor, după terminarea partidei. "Am văzut meciul, normal. Simona Halep a jucat excelent, nu i-a dat nicio şansă Serenei. Chiar vorbeam cu Dumitru Hărădău că Simona poate prinde un meci de acest gen. Serena nu ştiu ce a făcut, poate a băut ceva înainte, poate a făcut sex… Cine ştie… E clar că doar Williams îşi poate permite, din primele 15 clasate din circuitul mondial, o astfel de zi, în care să treacă pe lîngă un meci ca şi cum nu ar fi existat. Halep a jucat impecabil, dar nu ştiu dacă ar fi făcut acelaşi lucru cu Serena în formă maximă", a spus Banciu.

Şi cu Iisus dacă juca avea 2-0

El a recunoscut că a fost suporterul Simonei Halep  "Am ţinut cu Simona, normal, nu aveam cum să ţin vreodată cu Williams. Cu Bouchard, cu Petkovic, poate, dar nu cu Williams. E victoria carierei ei, dar o să vedem ce va fi mai departe în turneu. Halep a început ca de obicei, a făcut 2-0 în primul set. Aşa face în toate meciurile. Şi cu Isus Hristos dacă ar juca, tot 2-0 ar face în primul set. Nici nu apucă alea să se aşeze bine, că deja are avantaj. Nu pot să spun că m-am simţit mîndru că sînt român după această victorie, pentru că eu nu leg sentimentul ăsta de sport“, a spus Banciu pentru fanatik.ro 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: