Banciu, luat la mişto de Gigi Becali: „Să-i dea, tată, amendă încontinuu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Banciu susţine că a fost sancţionat fără motiv
Radu Banciu susţine că a fost sancţionat fără motiv

Moderatorul postului B1 TV a povestit ce a păţit, în timp ce se deplasa cu maşina personală, iar necazul său l-a amuzat pe finanţatorul FCSB.

Gigi Becali se poate deplasa cu maşina, fără să aibă la el declaraţia de propria răspundere, însă Radu Banciu a fost amendat, chiar dacă, potrivit spuselor sale, avea documentul cerut de poliţişti. 

Vedeta postului B1 TV a povestit, la începutul săptămânii, ceea ce i s-a întâmplat, iar cazul său a fost comentat, astăzi, de Gigi Becali într-o intervenţie la Pro X.

Ce a spus Gigi Becali?

*Radu Banciu nu e patron în primul rând, e angajat. De ce crezi că i-au dat amendă? El tot timpul îi ia la mişto pe toţi. Să-i dea, tată, amendă încontinuu. Îi plătesc eu acum, nu-i problemă. Eu am drag pentru toţi oamenii, dar el şi dacă se uită strâmb îi dă amendă. Şi dacă avea hârtie îi ziceau că e falsă hârtia, că nu e bun tuşul. O să-i dea mereu, să nu mai iasă pe stradă. El se ia de toată lumea, până şi de Simona Halep! Poate îl trezeşte şi pe el puţin (n.r. - această amendă).

Ce a povestit Radu Banciu?

*M-a prins poliţia când mă duceam spre casă şi m-a amendat cu 2.000 de lei, deşi aveam documentul la mine. Am dat peste un poliţist care nu ştia legea. E adevărat, venea de la ţară, se simţea, cred că avea şi certificat de revoluţionar de la 1907 la cât de ţăran era. 

*Eu ce să-i explic? Că aveam declaraţia pe proprie răspundere? Mă duceam acasă cu maşina inscripţionată cu numele postului şi cu sigla de presă, iar el îmi dă 2.000 de lei amendă. Aşa voia muşchiul lui. E poliţist şi va avea dreptate în faţa legii. 

*Probabil că era reprezentantul CNA sau CNCD. L-or fi trimis ăia pe traseu şi i-or fi spus: «Mai dă-i ăluia că e stare de urgenţă şi noi nu mai putem să-i dăm, că ne e frică să venim la muncă. Daţi-i o amendă să nu scape dracului! Dacă nu mai ieşim din starea asta? Din când în când, să-i dea şi cineva prostului o amendă».

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite