Ballack: „Anglia n-a jucat fotbal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ballack s-a plictisit în timpul meciului Anglia-Franţa
Ballack s-a plictisit în timpul meciului Anglia-Franţa

Fostul internaţional german a desfiinţat jocul echipei lui Hodgson

Anglia şi Franţa au oferit cel mai slab meci al campionatului european de până acum. Un egal (1-1) în timpul căruia un telespectator neutru risca să adoarmă. Probabil, cu această senzaţie a rămas şi fostul internaţional german Michael Ballack.

Acesta a desfiinţat însă doar jocul naţionalei Albionului. Motivul? Dacă francezii măcar au jucat ofensiv, fără a reuşi însă să-şi creeze ocazii, în schimb, englezii s-au mulţumit să se apere tot meciul.

„Am fost foarte dezamăgit. Anglia a vrut un punct şi l-a obţinut, dar, dacă mă întrebaţi dacă ăsta e fotbalul viitorului, vă spun sincer că nu ştiu. Ceea ce pot să vă spun e că, dacă parchezi «autobaza» în faţa porţii timp de 90 de minute, atunci ăsta nu mai e fotbal", a declarat mijlocaşul de 35 de ani. Puşi în faţa criticilor pentru stilul defensiv, jucătorii lui Roy Hodgson susţin că fotbalul practicat de Anglia e unul de calitate.

„Bineînţeles că am fi vrut să învingem în primul meci şi să avem o posesie mai mare. Am arătat însă că avem o echipă de calitate. O să vedeţi că Anglia va deveni din ce în ce mai puternică, de la un meci la altul", a afirmat Oxlade Chamberlain.

"Anglia se închide în apărare mai tot timpul cu zece oameni în spatele mingii. Nu m-au impresionat."
Michael Ballack fost internaţional german

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite