Ballack a ajuns rău de tot! A fost refuzat până şi de americani!

Ballack a ajuns rău de tot! A fost refuzat până şi de americani!

Michael Ballack

Fostul căpitan al naţionelei Germaniei, care nu mai e dorit la Leverkusen, s-a autopropus la New York Red Bulls. Echipa lui Henry i-a trântit însă uşa în nas, preferându-l pe Stephen Ireland, de la Aston Villa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Michael Ballack a ajuns la 35 de ani şi simte pe propria piele ce înseamnă vârsta la un fotbalist. Fostul mijlocaş al lui Bayern sau Chelsea e legitimat în prezent la Leverkusen, de unde va pleca însă la vară, atunci când îi expiră contractul, pentru că a intrat în dizgraţia şefilor şi a antrenorului.
Cum va deveni liber de contract, o destinaţie atractivă, unde are putea câştiga mulţi bani pe final de carieră, este Major League Soccer, campionatul din SUA. Prin intermediul agentului său, Michael Becker, fostul căpitan al naţionalei Germaniei s-a autopropus la Red Bull New York. Managerul echipei americane, Erik Soler, declarase că se află în căutarea unui mijlocaş ofensiv bun pasator care să-l pună în valoare pe Henry, francezul plângându-se de multe ori că e nevoit să coboare prea mult la mijloc să-şi facă rost de mingi.
Becker a înaintat imediat numele lui Ballack, dar surpriză! Americanii l-au refuzat pe neamţ, preferând să înceapă discuţiile cu Stephen Ireland, mijlocaşul lui Aston Villa. Irlandezul, care are cu 10 ani mai puţin decât Ballack, va deveni şi el liber de contract la vară. Cu toate acestea, Ballack, care are şase titluri de campion în palmares, va evolua, cel mai probabil, tot în MLS, dar la o altă echipă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările