Balaci, sfârşit tragic: Ce i-a cerut mamei sale cu doar câteva minute înainte de a se stinge din viaţă

Balaci, sfârşit tragic: Ce i-a cerut mamei sale cu doar câteva minute înainte de a se stinge din viaţă

Ilie Balaci avea 62 de ani şi, potrivit apropiaţilor, era într-o stare fizică bună. De aceea, nenorocirea de duminică a fost cu atât mai şocantă.

Ilie Balaci s-a aflat în momentul morţii sale la Craiova, în casa mamei sale. El ajunsese la Craiova cu intenţia de a urmări, duminică seară, derby-ul CS U Craiova - FCSB.
 
Din păcate, fostul mare fotbalist s-a stins din viaţă în dimineaţa partidei, iar reporterul Digi Sport, Toni Sorică, a relatat cum s-au petrecut ultimele momente din viaţa lui Balaci.
 
„Ilie Balaci aseară a fost la o petrecere, alături de câţiva prieteni, la ziua unei cunoştinţe. A ajuns la ora 3-3 şi jumătate la locuinţa mamei sale, în cartierul Rovine. S-a trezit de dimineaţă bine, iar apoi, din spusele mamei şi a vecinilor, ar fi simţit mici probleme, nu s-a simţit bine, i-a spus mamei că ar fi bine să-i facă un ceai cu lămâie. Nu avea, se pare, lămâie în casă, a mers la o vecină, iar în momentul când s-a întors, l-a găsit inconştient pe Ilie Balaci“, a spus reporterul.
 
La ora 09.40, mama fostului fotbalist a sunat la 112. Între timp, una dintre vecine, medic de profesie, i-a făcut masaj cardiac până la sosirea ambulanţei. Echipajul ajuns la faţa locului şi a continuat procedurile de resuscitare, iar apoi a fost înlocuit de o autospecială SMURD. Nici medicii n-au mai reuşit însă să facă nimic şi au declarat decesul la ora 11.15 din cauza unui accident vascular cerebral.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: