Balaci, sfârşit tragic: Ce i-a cerut mamei sale cu doar câteva minute înainte de a se stinge din viaţă

Balaci, sfârşit tragic: Ce i-a cerut mamei sale cu doar câteva minute înainte de a se stinge din viaţă

Ilie Balaci avea 62 de ani şi, potrivit apropiaţilor, era într-o stare fizică bună. De aceea, nenorocirea de duminică a fost cu atât mai şocantă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ilie Balaci s-a aflat în momentul morţii sale la Craiova, în casa mamei sale. El ajunsese la Craiova cu intenţia de a urmări, duminică seară, derby-ul CS U Craiova - FCSB.
 
Din păcate, fostul mare fotbalist s-a stins din viaţă în dimineaţa partidei, iar reporterul Digi Sport, Toni Sorică, a relatat cum s-au petrecut ultimele momente din viaţa lui Balaci.
 
„Ilie Balaci aseară a fost la o petrecere, alături de câţiva prieteni, la ziua unei cunoştinţe. A ajuns la ora 3-3 şi jumătate la locuinţa mamei sale, în cartierul Rovine. S-a trezit de dimineaţă bine, iar apoi, din spusele mamei şi a vecinilor, ar fi simţit mici probleme, nu s-a simţit bine, i-a spus mamei că ar fi bine să-i facă un ceai cu lămâie. Nu avea, se pare, lămâie în casă, a mers la o vecină, iar în momentul când s-a întors, l-a găsit inconştient pe Ilie Balaci“, a spus reporterul.
 
La ora 09.40, mama fostului fotbalist a sunat la 112. Între timp, una dintre vecine, medic de profesie, i-a făcut masaj cardiac până la sosirea ambulanţei. Echipajul ajuns la faţa locului şi a continuat procedurile de resuscitare, iar apoi a fost înlocuit de o autospecială SMURD. Nici medicii n-au mai reuşit însă să facă nimic şi au declarat decesul la ora 11.15 din cauza unui accident vascular cerebral.

 

citeste totul despre: