Băieţii lui Victor Piţurcă joacă fotbal împreună. Alex, despre Edan: „E un băiat simpatic fratele meu vitreg. Are şi talent“

Băieţii lui Victor Piţurcă joacă fotbal împreună. Alex, despre Edan: „E un băiat simpatic fratele meu vitreg. Are şi talent“

Alex Piturca

Selecţionerul Victor Piţurcă se poate declara mulţumit deoarece fiii săi, Alexandru (30 de ani) şi Edan (7 ani), se înţeleg perfect.

Ştiri pe aceeaşi temă

A spus chiar băiatul cel mare al antrenorului echipei naţionale, conform ziarulring.ro, el dezvăluind că cei doi joacă chiar şi fotbal împreună. "Asta e viaţa! E un băiat simpatic, e fratele meu vitreg. Îi place fotbalul şi ne întâlnim frecvent să jucăm împreună. Încă e mic, dar cred că are talent. E încă greu de spus dacă va putea să fie fotbalist profesionist, însă totul e posibil. Îl ajut să-şi îmbunătăţească tehnica individuală, îi arăt cum se ţine mingea lângă picior ca să nu ţi-o ia adversarul", a povestit Alex Piţurcă. 

Fost fotbalist la Steaua, Universitatea Craiova şi Pandurii, Alex Piţurcă a abandonat cariera competiţională în urmă cu trei ani şi s-a apucat serios de poker, jucând la diverse turnee organizate în Bucureşti şi în străinătate. El vrea să renunţe însă şi la acest hobby, deoarece mai mult a pierdut decât a câştigat.

 "Dacă ar fi să fac un calcul, cred că sunt pe minus cu pokerul. Din acest motiv, mă gândesc să renunţ să mai joc. Oricum, ăsta a fost doar un hobby pentru mine şi din când în când o să mai particip la turnee, dar doar ca să mă relaxez. Nu am pierdut foarte mulţi bani, aşa cum s-ar putea crede. La turnee sunt pe minus, însă la cash sunt pe plus, deci pe undeva balanţa se echilibrează", a mai spus, pentru Alexandru Piţurcă.

Victor Piţurcă a refuzat mult timp să-şi recunoască băiatul pe care-l are cu fosta balerină Vica Blochina, dar în cele din urmă a fost nevoit să o facă şi să plătească pensie alimentară pentru acesta. Fiul cel mic al selecţionerului joacă acum fotbal la copii lui Dinamo şi e considerat destul de talentat.  

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările