Avram a făcut prăpăd la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă etapă, un nou meci stricat de arbitraj! Aseară, a venit rândul lui Marius Avram (foto) să-şi pune amprenta pe o întâlnire din Liga I: Timişoara – Vaslui.

Viorel Hizo, furios pe arbitraj după Poli - Vaslui 2-1

Contra: "N-am fost învinşi în niciun moment al jocului"

Tensiunea meciului s-a ridicat brusc în minutul 8. Portarul moldovenilor, Kuciak, l-a busculat clar, în careu, pe atacantul Axente, dar fiul preşedintelui CCA, Vasile Avram, a lăsat jocul să continue, în loc să dicteze penalty! În aceste condiţii, deschiderea de scor au reuşit-o oaspeţii în minutul 32.

Papp a prins un voleu de zile mari, la un corner executat de Adailton, şi FC Vaslui a trecut în avantaj. Nervii s-au întins iarăşi la maximum în minutul 42, când Cânu l-a faultat în careu pe Zicu. Un minut i-a trebuit lui Avram pentru a lua hotărârea corectă: penalty pentru bănăţeni şi cartonaş roşu acordat căpitanului Vasluiului.

Oaspeţii au protestat vehement şi chiar au intenţionat să iasă de pe teren! După cinci minute de parlamentări, Zicu a transformat lovitura de pedeapsă. În minutul 57, centralul bucureştean a restabilit echilibrul numeric. Zicu a fost trimis la vestiar după un duel fără minge cu Papp.

Faza a fost văzută doar de Marius Avram, iar reluările TV nu au lămurit dacă decizia a fost corectă sau nu. Zece minute mai tărziu însă, arbitrul a comis o nouă gafă! Wesley l-a faultat din spate pe Helder, dar nu a primit al doilea „galben" şi implicit „roşu". Chiar şi aşa, timişorenii au reuşit să învingă prin golul lui Goga (69).

FC Timişoara 2

Pantilimon - Scutaru (Contra 70), Luchin, Cisovsky, Sepsi - Helder, Alexa, Bourceanu, Zicu - Goga (Popovici 76), Axente (Nikolici 66). Antrenor: Cosmin Contra.

FC Vaslui 1

Kuciak - Milanov (R. Costin 74), Papp, Cânu, Bălace - Burdujan, Genchev, Wesley, Sânmărtean - Adailton (Bello 46), Pouga (Frakaş 46). Antrenor: Viorel Hizo.

Goluri: Zicu 45+2 (pen.), Goga 69 / Papp 32

Eliminaţi: Zicu 57 / Cânu 43

Stadionul „Dan Păltinişanu": 12.000

Arbitru: Marius Avram

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite