Avocatul lui Năstase: marele Boris Becker cere clemenţă pentru căpitanul României de Fed Cup. Discurs emoţionant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase
Ilie Năstase

În aşteptarea verdictului Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF), Ilie Năstase a primit o susţinere puternică din partea unui fost sportiv care a marcat istoria tenisului mondial.

Ilie Năstase riscă excluderea pe viaţă din tenis, iar simiţind acest pericol, mai mulţi oameni au început să facă „scut“ în jurul primului lider mondial ATP.

După Ion Ţiriac, acum Boris Becker a sărit în ajutorul lui „Nasty“. Potrivit prosport.ro, neamţul a şi venit cu o propunere de sancţiune pentru Năstase, după ce acesta le-a înjurat pe britanice la Fed Cup. De asemenea, Becker a dezminţit categoric că românul ar fi rasist, făcând referire la gluma făcută de Năstase la adresa copilului pe care îl va naşte Serena Williams.

Ce a spus?

„Să vă spun ceva despre Năstase.. Îl cunosc din 1984, am jucat împotriva lui la simplu, dar şi alături de el la dublu. Am petrecut mult timp împreună. Ilie NU e rasist! Doar că face glume despre toată lumea, din păcate, unele neinspirate, şi ar trebui să-i ceară scuze Serenei Williams şi Johannei Konta“, a spus Becker.

„Ar trebui să fie amendat de ITF şi WTA, iar banii să fie donaţi în scopuri caritabile, dar nu merită să fie suspendat din tenis! Ilie face parte din istoria acestui sport, alături de alte legende, iar jucătorii din ziua de astăzi câştigă bine şi datorită lui“, a adăugat fostul mare jucător german.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite