Avocatul lui Jean Pădureanu, despre clientul său: „Are demenţă mixtă. Uită să facă lucruri elementare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul lui Jean Pădureanu a cerut joi, la Tribunalul Ilfov, ca INML să stabilească dacă fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa are nevoie de însoţitor, în condiţiile în care are boala Alzheimer în formă avansată şi demenţă mixtă, motiv pentru care uită lucruri elementare.

Avocatul Ion Cazacu a depus la instanţă şi documentele medicale din care ar rezulta că Jean Pădureanu a fost diagnosticat cu boala Alzheimer în formă avansată şi demenţă mixtă. Cazacu a arătat că, din cauza bolii de care suferă, Pădureanu "uită lucruri elementare, cum ar fi să cumpere alimente din curtea penitenciarului".

În acest context, avocatul a cerut instanţei ca, prin expertiza medico-legală ce va fi făcută de Institutul Naţional de Medicină Legală în cazul clientului său să se stabilească dacă acesta are nevoie de un însoţitor. Cazacu a mai spus că este necesar să se stabilească şi dacă există în sistemul penitenciar medicamentele necesare pentru tratamentul lui Jean Pădureanu.

Avocatul lui Jean Pădureanu a depus în 19 martie, la Tribunalul Ilfov, cererea de întrerupere a executării pedepsei de trei ani şi patru luni de închisoare primite de fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, în dosarul transferurilor de jucători. Magistratul de la Tribunalul Ilfov care judecă cererea lui Jean Pădureanu de întrerupere a executării pedepsei a stabilit un nou termen în acest caz pentru 22 mai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite