Avem sferturile Cupei României: De ce competiţia KO e ultima şansă pentru Dinamo în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragerea la sorţi efectuată la sediul Federaţiei Române de Fotbal a stabilit cele patru partide care se vor desfăşura în perioada 3-5 martie.

Dacă actuala ediţie de campionat e încă una compromisă pentru Dinamo, în schimb, ultimele speranţe pentru câştigarea unui trofeu se leagă de Cupa României. 

Aici, bucureştenii au avansat până în sferturi, fază în care vor întâlni Academica Clinceni, după cum s-a stabilit în urma tragerii la sorţi de la sediul Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Iată toate partidele din această fază:

*Academica Clinceni - Dinamo

*Poli Iaşi - Universitatea Craiova

*Hermannstadt - FCSB

*Petrolul – Sepsi

Potrivit anunţului făcut de FRF, jocurile din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României vor avea loc în perioada 3-5 martie, programul detaliat urmând a fi anunţat, ulterior, în funcţie de televizări. Se va juca în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

Revenind la Dinamo, echipa lui Duşan Uhrin jr îşi pune speranţele în cupă, atât pentru câştigarea primului trofeu din 2017 încoace (când a luat Cupa Ligii), cât şi pentru o nouă prezenţă în cupele europene. Roş-albii au jucat ultima dată în competiţiile continentale, în sezonul 2017-2018, fiind eliminaţi în turul III preliminar al Ligii Europa, după 1-1 (acasă) şi 0-3 (deplasare) cu Athletic Bilbao.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite