Avem prima semifinală de fete la French Open: Ce a făcut poloneza care a eliminat-o pe Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iga Swiatek îşi continuă parcursul de vis la French Open
Iga Swiatek îşi continuă parcursul de vis la French Open

Ultimul Grand Slam al anului a avut marţi o zi care s-a prelungit cu mult după miezul nopţii, cu meciul dintre Nadal (2 ATP) şi Sinner (75 ATP), în sferturi, la băieţi. Fetele îşi încheiaseră partidele, în prima parte a zilei.

French Open 2020 îşi va desemna campionii, în acest weekend. Finala feminină e programată pentru sâmbătă, iar cea masculină va avea loc o zi mai târziu.

La fete, deja ştim primul meci din careul de aşi. Marţi, mai întâi, argentinianca Podoroska (131 WTA) a spulberat-o pe Svitolina (5 WTA), după cum „Adevărul“ a scris aici. Apoi, în al doilea meci din sferturi, a intrat pe teren Iga Swiatek (Polonia, 19 ani, 53 WTA), jucătoarea care a trimis-o acasă pe Simona Halep (2 WTA) după rezultatul-surpriză din optimi.

Şi, Swiatek şi-a continuat marşul triumfal la Roland Garros. Poloneza a învins-o, lejer, şi pe italianca Martina Trevisan (159 WTA). În runda precedentă, Trevisan provocase, la rândul ei, o altă supriză, trecând de Bertens (8 WTA), în minimum de seturi.

Acum însă, Swiatek a fost prea bună pentru adversara ei de 26 de ani, impunându-se după o oră şi 20 de minute, scor 6-3, 6-1.

Aşadar, prima semifinală la feminin va fi cea dintre Swiatek (53 WTA) şi Podoroska (131 WTA).

Astăzi, vom afla şi al doilea meci din careul de aşi de pe tabloul feminin. Se vor întâlni în semifinale învingătoarele următoarelor partide:

*Kvitova (11 WTA) - Siegemund (66 WTA) - Ora 13.00

*Collins (57 WTA) - Kenin (6 WTA) - Nu mai devreme de ora 14.30

Nadal, victorios după miezul nopţii

Pe tabloul masculin, am avut, aseară, un meci epic despre care „Adevărul“ a scris aici. Apoi, pe teren au intrat, foarte târziu, Rafael Nadal (2 ATP) şi Jannick Sinner (75 ATP). Chiar dacă puştiul italian de 19 ani a dus primul set în tiebreak - reuşise chiar break-ul pentru a se distanţa la 6-5! - în cele din urmă, el a părăsit terenul învins, scor 6-7, 4-6, 1-6.

Astfel, prima semifinală de la băieţi va fi meciul în care se vor înfrunta Nadal (2 ATP) şi Schwartzman (14 ATP).

Astăzi, vom afla a doua semifinală după următoarele partide:

*Rublev (12 ATP) - Tsitsipas (6 ATP) - Nu înainte de ora 16.00

*Djokovici (1 ATP) - Carreno-Busta (18 ATP) - Nu înainte de ora 18.30

Turneul de la French Open e transmis de Eurosport.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite