Avem numele preşedintelui LPF: rezultat devastator în „meciul“ Iorgulescu – Drăgoi. Totul s-a decis în câteva minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoi

Alegerile pentru şefia Ligii Profesioniste de Fotbal au avut loc, astăzi, între un candidat care n-a depus niciun program electoral şi altul care şi-a făcut o campanie timidă

Iar învingătorul a fost Gino Iorgulescu (61 de ani), actualul preşedinte LPF, cel care n-a avut niciun program în încercarea de a câştiga un nou mandat. 

Şi, se pare că nimicul oferit de Iorgulescu a fost mai bun decât programul conceput de Sorin Drăgoi (52 de ani). Numai aşa se explică modul în care actualul şef al Ligii a reuşit să câştige alegerile cu un zdrobitor 13-1!

UPDATE - Ajuns preşedinte LPF în 2013, Iorgulescu a câştigat, astăzi, un nou mandat de cinci ani. Singurul club care l-a votat pe Drăgoi a fost ACS Poli Timişoara. Iar asta în condiţiile în care Drăgoi e preşedintele acestei grupări.

UPDATE - Prima reacţie din partea candidatului învins, Sorin Drăgoi: „Dacă mă întrebaţi azi-noapte, eram câştigător. Lucrurile se mai schimbă. Ca să candidezi împotriva unui candidat preferat, e foarte greu. Sunt convins că totul s-a schimbat aseară. A fost o atitudine firească în sală, n-am venit să facem scandal. Nu sunt dezamăgit de voturile pe care nu le-am primit, dezamăgit sunt de situaţia fotbalului românesc“.

UPDATE - Valeriu Argăseală, preşedinte FCSB: „13-1, acesta a fost scorul. Nu cred că e un rezultat politic. Ulterior, a fost supus la vot staff-ul, directorul economic, secretarul, şi aşa mai departe. A votat inclusiv Timişoara. Gino a avut un program prezentat cluburilor, nu poţi schimba percepţia cuiva care a lucrat patru ani. Nu cred că trebuie să reducem discuţia la drepturile TV, după informaţiile pe care le avem, drepturile TV vor rămâne la acest nivel şi o să crescă în următorii cinci ani în funcţie de cum va fi manageriat acest contract. Fotbalul trebuie sprijinit de oamenii de afaceri, de comunitate, legislaţia trebuie să permită acest lucru“.

UPDATE - Gigi Becali, finanţator FCSB: „Am anticipat. Ştiam, am mai vorbit cu câteva persoane. Chiar Gino mi-a spus că are 10 propuneri în adunarea generală. Mi-a spus că e sigur plus încă doi, trei. Gino e un om care are o situaţie bună, are bani. Dacă el e acolo, e acolo pentru că-i place fotbalul. Nu se gândeşte la nicio şmecherie. Eu sunt şi subiectiv. Aveam vreo 20 de ani, acum vreo 40, 50 de ani...Gino a fost pe la şefi de poliţie, pe la generali, pentru mine, carnete, alea, alea... Odată, i-am luat şi casa, şi maşina, iar când a venit acasă nu i-am deschis uşa.... s-a dus să doarmă la prieteni. Era şi foarte respectat. A fost un om serios întotdeauna. Odată, i-am luat maşina de la Snagov, era beat, am plecat cu maşina, m-am dus la el acasă, am închis uşa. Când a venit acasă, nu i-am deschis, s-a dus să dea nişte telefoane pe la nişte prieteni. Gino e mai retras, nu-l poţi schimba. Fiecare om e în felul lui, lui Gino nu poţi să-i ceri mai mult. E ca şi cum îmi ceri mie să îmi ţin gural“.

CITEŞTE ŞI:

*Iorgulescu, proiect spectaculos pentru fotbalul românesc: vrea să aducă în ţară o tehnologie de 1,8 milioane de euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite