Avem antrenor! Germanul Cristoph Daum a sosit azi în România, mâine va fi prezentat ca selecţioner al naţionalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Germanul Cristoph Daum (62 de ani) a sosit la Bucureşti pentru a parafa cotnractul cu Federaţia Română de Fotbal.

Cristoph Daum va fi noul antrenor al echipei naţionale a României! Tehnciianul de 62 de ani a sosit azi la Bucureşti şi mâine va fi oficial prezentat, după ce va fi validat de Comitetul Executiv al FRF. 

Daum a antrenat până acum doar la nivelul echipelor de club, pregătind formaţii precum Koln, Stuttgart, Beşiktaş, Bayer Leverkuse, Austria Viena, Fenerbahce, Eintracht Frankfurt, Brugge sau Bursaspor. Din 2014, a pus pe hold cariera de antrenor, fiind analist tv.

A câştigat campioantul cu Stuttgart, Austria Viena şi Fenerbahce şi a obţinut trei locuri doi în Bundesliga cu Leverkusen. A fost aproape de a deveni selecţioenrul Germaniei, însă în media au apărut informaţii că e amator de orgii şi cocaină. Daum a vrut să-şi dovedească nevinovăţia, prezentând spre analiză fire de păr, însă rezultatele au arătat că chiar prizase drogul respectiv. 

Daum a vorbit recent pentru DigiSport: "România este o ţară fanatică din punct de vedere fotbalistic. Seamănă, poate, cu Turcia, aţi văzut ce nebunie este acum în Islanda. Fotbalul este foarte important în multe ţări, este sportul numărul unu în lume, nu ştiu care este locul României în clasamentul mondial, dar cred că este în primele 25 echipe din lume”.

"Daum ştie să tragă doar pe nas"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite