Australian Open va fi amânat! Când va avea loc primul turneu de Grand Slam al anului 2021

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Australian Open

Pandemia de coronavirus care a bulversat calendarul competiţional de tenis în 2020 va influenţa  şi programul anului viitor.

Presa internaţională scrie că primul Grand Slam al anului 2021, Australian Open, nu se va desfăşura aşa cum era programat iniţial, în perioada 18-31 ianuarie, ci cu două săptămâni întârziere, urmând să înceapă pe 1 februarie. 

Conform Tennis 365 care citează publicaţia Sydney Morning Herald, amânarea a fost influenţată de faptul că statul Victoria nu va permite venirea sportivilor înainte de 1 ianuarie 2021. Astfel, jucătorii ar urma să ajungă la Melbourne începând cu 7 ianuarie, urmând ca apoi să se supună unei carantine de 14 zile.

În urmă cu câteva zile, autorităţile locale de la Melbourne, prin vocea lui Daniel Andrews, premierul statului Victoria, anunţaseră că iau în calcul amânarea competiţiei. „Nu este un lucru uşor să primim sute sau mai mult de 1.000 de jucători, oameni din anturajul sportivilor şi jurnaliştii care participă la astfel de evenimente  majore. Trebuie să poată veni în siguranţă şi noi trebuie să le asigurăm toate condiţiile. Sunt încrezător că vom avea un Grand Slam în Australia în prima parte a anului viitor, dar nu aş putea să vă spun acum data exactă“, a spus atunci oficialul de la Antipozi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite