Australian Open 2015: Wilander, fost lider ATP şi câştigător de Mare Şlem: „Halep poate câştiga trofeul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mats Wilander
Mats Wilander

Fost lider mondial ATP şi de trei ori câştigător la Australian Open (1983,1984,1988), Mats Wilander (50 de ani) a avut doar cuvinte de laudă la adresa jocului Simonei Halep.

Suedezul, acum expert Eurosport, a comparat-o iarăşi pe Halep cu Djokovici, la finalul victoriei cu Jarmila Gajdosova. Fostul mare tenismen e de părere că românca are şanse mari să se impună la Melbourne. 

„Simona a jucat şi astăzi foarte bine. Reverul în lung de linie a funcţionat excepţional, şi-a îmbunătăţit mult şi lovitura de dreapta. Nimeni n-a vorbit înaintea turneului despre Halep ca despre o posibilă învingătoare aici, dar cred că are şanse mari. Dacă Serena şi Şarapova nu vor juca tenisul lor cel mai bun, cred că Simona le poate învinge“, a declarat Wilander, la Eurosport. 

În turul trei, Simona Halep o va întâlni vineri pe Bethanie Mattek – Sands (SUA, 258 WTA), iar în cazul unei victorii au putea juca în optimi cu învingătoarea partidei dintre Sara Errani (Italia, 14 WTA) şi Yanina Wickmayer (Belgia, 80 WTA). 

Citeşte şi 

Australian Open 2015: Simona Halep, duel în turul trei cu „Lady Gaga“. Cine e Bethanie Mattek – Sands

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite