Australian Open 2015. Simona Halep, după calificarea în turul 2: „A fost greu, la început am fost puţin nervoasă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep FOTO AFP
Halep FOTO AFP

Simona Halep s-a calificat fără probleme în turul 2 la Australian Open, după ce a învins-o în pe Karin Knapp, în două set-uri, scor 6-3, 6-2. Chiar dacă a fost o victorie facilă, românca s-a confruntat cu câteva probleme la debutul în primul turneul de Grand Slam al anului.

Halep a avut emoţii în timpul primului meci de la Australian Open, nu neapărat din cauza adversarei Karin Knapp, ci din cauza tracului specific debutului la un turneu de Grand Slam. Românca şi-a stăpânit aceste emoţii şi a reuşit să treacă cu bine peste primul hop.

"A fost greu, la început am fost puţin nervoasă. E primul turneu de Mare Şlem al anului şi cred că e normal. Am cîştigat până la urmă şi totul e bine. Încerc să mă gîndesc că joc un meci ca oricare altul atunci când mă enervez. Trebuie să ţin mingea mai mult în teren pentru a-mi relaxa braţele. Nu trebuie să greşesc prea mult, e totuşi un Grand Slam. Per total cred că m-am descurcat foarte bine. E pentru a treia oară când joc pe arena principală într-un turneu. Când am intrat şi am văzut multă lume m-am bucurat, m-am simţit bine", a spus Simona Halep la Eurosport după victoria cu Knapp. 

În turul secund, Halep va juca cu Jarmila Gajdosova din Australia, jucătoare clasată pe locul 62 mondial. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite