„Aur“ pentru România! Florin Croitoru a cucerit două medalii la Campionatul European de haltere de la Tel Aviv

„Aur“ pentru România! Florin Croitoru a cucerit două medalii la Campionatul European de haltere de la Tel Aviv

Florin Croitoru, dublu medaliat în prima zi a Europenelor de haltere FOTO Mediafax

Florin Croitoru a cucerit sâmbătă două medalii de aur, la stilurile smuls şi total, categoria 56 de kilograme, în prima zi a Campionatelor Europene de haltere de la Tel Aviv.

Ştiri pe aceeaşi temă

La stilul smuls, românul s-a impus cu 122 de kilograme, fiind urmat de turcul Ismet Algül (115 kg), belgianul Tom Goegebuer (115 kg), spaniolul Josue Brachi (115 kg), departajaţi de greutatea corporală. Daniel Vizitiu s-a clasat pe a şasea poziţie (112 kg)- 

Florin Croitoru a ocupat primul loc şi la total, cu 259 de kilograme, depăşindu-i pe italianul Marco Scarantino (257 kg), armeanul Smbat Margarian (256 kg), iar Vizitiu s-a clasat pe nouă (247 kg), la egalitate cu belgianul Goegebeur, care a fost mai uşor la cântar. 

La stilul aruncat, lider a fost armeanul Margarian, cu 147 de kilograme, care a fost urmat de moldoveanul Oleg Sîrghi (146 kg) şi de italianul Scarantino (143 kg). Croitoru a ocupat locul cinci (137 kg), iar Vizitiu opt  (135kg).

Ştiri pe aceeaşi temă:

Nouă români se bat pentru medalii la Campionatul European de haltere. Florin Croitoru, în pole position pentru aur

Încă doi sportivi români au fost prinşi dopaţi. Amendă de 100.000 de euro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările