Auchan vă invită la un stil de viaţă sănătos prin Turul României la ciclism

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Auchan România, unul dintre cei mai importanţi retaileri de pe piaţa locală se alătură Federaţiei Române de Ciclism şi devine partenerul principal al Turului României la ciclism, propunându-şi să aducă cât mai aproape de publicul larg frumuseţile României, într-o armonie perfectă cu stilul de viaţă sănătos prin mişcare şi sport.

Decizia de a se implica în acest proiect a venit în mod natural pentru Auchan România, misiunea retailerului fiind conceptul de viaţă sănătoasă, pe care o îndeplineşte pe de o parte prin soluţiile propuse pentru o viaţă sănătoasă, promovate şi aduse în faţa clienţilor, iar de pe altă parte prin susţinerea mişcării şi o viaţă sănătoasă prin mişcare. Astfel că, Auchan România îşi întăreşte calitatea de susţinător constant al diverselor activităţi sau competiţii sportive locale sau naţionale.

De asemenea, un alt obiectiv al retailerului este promovarea României, nu la nivel declarativ, ci prin fapte, ca o continuare a proiectului remarcabil de anul trecut , filmul documentar România Neîmblânzită, care a fost difuzat deja în peste 20 de ţări, a avut peste 100.000 de spectactori. Documentarul prezintă România aşa cum este ea: frumoasă, cu peisaje extraordinare, faună, floră deosebită, care pot fi descoperite la fel de bine şi pe două roţi.

Imagine indisponibilă

Anul acesta, Turul României, cunoscut şi sub numele de Mica Buclă, se va desfăşura în perioada 11-15 septembrie şi asemenea prestigioaselor competiţii cicliste anuale ce se desfăşoară în Franţa, Italia sau Polonia, Auchan România, împreună cu Federaţia Română de Ciclism şi Ministerul Tineretului şi Sportului şi-au propus să transforme şi evenimentul de pe plan local într-un fenomen, oferind un motiv de mândrie pentru români şi România. Prin sprijinul oferit, retailerul şi-a propus să contribuie la promovarea obiectivelor turistice ale României la nivel Mondial şi să încurajeze mersul pe bicicletă în rândul populaţiei.

Imagine indisponibilă

Turul României, al cărui partener principal este Auchan România, se întinde pe o distanţă de peste 700 de kilometri şi a fost conceput pentru a surprinde unele dintre cele mai spectaculoase peisaje ale României. Porneşte din Cluj-Napoca, ajunge pe TransBucegi (Drumul Babelor) la o altitudine de 1950 de metri, în premieră naţională pentru o competiţie, şi se încheie în Bucureşti. Sighişoara, Braşov, Focşani, Buzău, Târgovişte, Ploieşti sunt alte oraşe aflate pe traseul ce va fi parcurs de aproximativ 140 de ciclişti din 14 ţări.

Descoperă România pitorească şi gastronomia locală alături de Auchan

Imagine indisponibilă

Pentru Auchan România, acest parteneriat reprezintă o continuare firească în direcţia promovării frumuseţilor pitoreşti, după succesul documentarului România neîmblânzită. Astfel că, în calitate de partener principal al Turului, Auchan şi-a propus să readucă în atenţia publicului larg frumuseţile României, precum şi elementele culturale şi gastronomia specifice fiecărei zone prin care vor pedala concurenţii. Aceştia, dar şi susţinătorii şi spectatorii competiţiei, se vor putea bucura de peisaje de vis, desprinse din România pitorească, alături de bucatele alese, tradiţionale, specifice fiecărei zone de desfăşurare a competiţiei.

Pentru a sărbători toate cele cinci etape ale Turului României, Auchan şi-a propus să aducă un omagiu bucătăriei tradiţionale româneşti specifice fiecărei zone în care se desfăşoară acestea şi să aducă în atenţia publicului larg preparatele pline de arome şi gust.

Astfel că, în fiecare zi a competiţiei, Auchan va prezenta câte o reţetă tradiţională pe canalele sale de social media, respectiv Facebook şi Instagram.

Pentru prima etapă a competiţiei ce se va desfăşura în zona Cluj – Sighişoara, Auchan a pregătit o reţetă specifică acelor locuri: Tăiţei de casă cu zahăr, pesmet şi caise fermentate - un deliciu pentru pofticioşi. A doua etapă a competiţiei îi găseşte pe concurenţi în zona Braşov – Focşani, aşa că următoarea reţetă va fi una din zonă, şi anume o delicioasă porţie de papanaşi cu dulceaţă şi smântână. Chiftele marinate cu sos roşu cu vin vor anunţa a treia etapă a competiţiei, desfăşurată în zona Focşani – Târgovişte, în timp ce mâncarea de castraveţi muraţi cu carne de porc va aduce în atenţia publicului larg a patra etapă a Turului, din zona Târgovişte – Piatra Arsă. Ultima, dar nu cea din urmă,  salata orientală reinterpretată, cu păstrăv, va încununa ultima etapă a competiţiei, din Bucureşti.

Auchan vă invită la un stil de viaţă sănătos şi să redescoperiţi toate aceste minunăţii ale României pe 2 roţi!

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite