Au scos cuţitele pe masă! Duel verbal tensionat între Jose Mourinho şi Antonio Conte: „E un om mic!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Manchester United, Jose Mourinho, şi antrenorul lui Chelsea, Antonio Conte, sunt de câteva zile protagoniştii unor schimburi de replici dure.

Totul a plecat, bineînţeles, de la Jose Mourinho, care a declarat, referindu-se la Antonio Conte şi la Jurgen Klopp, că se comportă ca nişte clovni la amrginea terenului. „Dacă nu mă comport ca un clovn la marginea terenului înseamnă că mi-am pierdut pasiunea? Prefer să mă manifest în felul în care o fac. Mult mai matur, mai bine pentru echipă şi pentru mine însumi. Nu cred că trebuie să te comporţi ca un nebun pe marginea terenului ca să îţi arăţi pasiunea“, a spus Mourinho.

Replica lui Conte a venit imediat: „Cred că Mourinho a uitat ceea ce făcea el în trecut. Nu ştiu exact cum se numeşte aici acest lucru - «demenza senile» e în italiană, atunci când uiţi ce faci“.

Mourinho a continuat: „Sigur, şi eu am făcut greşeli în trecut. Probabil că voi mai face, sper să fie cât mai puţine. Dar niciodată nu am fost suspendat pentru aranjarea unor meciuri“. Portughezul face referire la un episod din 2012, pe vremea când Conte era antrenor la Siena, iar patronul acestei echipe le-ar fi cerut să încheie la egalitate o partidă, ceea ce s-a şi întâmplat. 

În fine, Conta a replicat din nou: „Cred că atunci când încerci să insulţi, să jigneşti, eşti un om mic. Asta e el, un om mic“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite