Au început sferturile Cupei Ligii: avem prima semifinalistă şi dovada că această competiţie nu interesează pe nimeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reînfiinţată de preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, Cupa Ligii îşi va consuma ultimele patru partide din 2014 în acest weekend. „Adevărul“ prezintă programul complet şi rezultatele.

Iorgulescu a prezentat Cupa Ligii ca pe o competiţie care să se joace în perioadele în care campionatul va fi întrerupt pentru meciurile echipei naţionale. „Acolo pot fi rulaţi fotbaliştii de rezervă, care nu prea joacă în campionat“, a fost explicaţia şefului LPF. Intel Sky Broadcast (ISB), firma care a cumpărat drepturile TV ale Ligii I pentru următorii cinci ani, chiar a plătit un milion de euro pentru fiecare ediţie a Cupei Ligii. Meciurile sunt difuzate de Look TV, dar sunt neatractive pentru public, dar şi pentru formaţiile participante.

Drept dovadă, în prima confruntare din sferturi, Pandurii s-a prezentat la întâlnirea cu Oţelul cu un singur antrenor pe bancă şi acela un interimar: Dorin Gugu. S-a ajuns în această situaţie, deoarece Petre Grigoraş a părăsit echipa, alături de stafful său, după ultima etapă de campionat din 2014.

Chiar şi aşa, gorjenii au trecut cu 2-0 de Oţelul (Nistor 9, Buleică 88) şi au devenit prima semifinalistă a Cupei Ligii. Restul partidelor din sferturi se vor desfăşura după următorul program:

Sâmbătă

Dinamo - Universitatea Cluj ora 20.00

Duminică

Astra Giurgiu - Viitorul ora 16.30
CSMS Iaşi - Steaua ora 20.00
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite