Au început înscrierile la Triatlonul Herbalife Braşov, unde sunt aşteptaţi peste 700 de participanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Bălănescu
Ciprian Bălănescu

Asociaţia Şapte Scări Braşov şi Smart Atletic anunţă startul celei de-a patra ediţii a Triatlonului de la Braşov.

Evenimentul sportiv, organizat cu sprijinul Federaţiei Române de Triatlon va avea loc în data de 3 iulie, în oraşul Braşov şi aşteaptă peste 700 de participanţi şi peste 10.000 de spectatori şi iubitori ai sportului în aer liber. Herbalife România este partenerul principal al evenimentului şi va oferi produse de nutriţie tuturor participanţilor.
Începând cu 2016, Triatlonul Herbalife Braşov intră sub egida brand-ului TriChallenge împreună cu alte două mari evenimente de triatlon ale aceluiaşi organizator: TriChallenge Mamaia şi TriChallenge Izvorani.
Pentru a marca această schimbare, evenimentul vine cu o nouă identitate care răspunde notorietăţii crescute de care se bucură deja în comunitatea sportivă. Un nou nume, un nou logo şi un website de prezentare dinamic al evenimentului sunt elementele centrale ale noii identităţi vizuale.
“Evenimentul, cunoscut până acum ca Herbalife Braşov Triathlon, se va numi Herbalife TriChallenge Braşov. Competiţia va fi pe măsura aşteptărilor, traseul este impresionant de frumos şi spectaculos ca dificultate. Suntem nerăbdători, deoarece Braşovul va deveni centrul mişcării în aer liber, al spiritului de echipă şi al sănătăţii date un stil de viaţă activ. Îi aşteptăm la start pe toţi cei care doresc să îşi depăşească limitele,” a declarat Vlad Stoica, Preşedinte Smart Atletic.
Triatlonul va avea loc în oraşul Braşov şi va presupune parcurgerea succesivă a trei probe – înot, bicicletă şi alergare. Vor exista două tipuri de distanţe: distanţa Olimpică (1,5 km înot, 47 km bicicletă, 8 km alergare) şi distanţa Sprint (500 m înot, 27 km bicicletă, 4 km alergare). Concurenţii se pot înscrie la categoria individual sau ştafetă, pentru ambele tipuri de distanţe. Probele de alergare şi de ciclism se vor desfăşura pe asfalt, iar proba de înot în lacul Codlea. Înscrierile se pot face până la 27 iunie accesând pagina http://www.brasovtriathlon.ro/inscriere.

draghia

Vladimir Drăghia se antrenează cu Ciprian Bălănescu, ambasadorul TriChallenge Braşov!
Herbalife, partenerul principal şi sponsorul în nutriţie al TriChallenge Braşov, lansează campania „Campioni împreună!” prin care îşi propune creşterea notorietăţii acestui sport în rândul tinerilor şi evidenţierea importanţei nutriţiei sănătoase pentru toţi cei pasionaţi de o viaţă activă.

Timp de două luni, campania şi-a propus să ofere în timp real o imagine completă a tot ceea ce înseamnă un program extins de antrenament sportiv şi nutriţie. Actorul Vladimir Drăghia a acceptat provocarea şi se antrenează alături de multiplul campion naţional la triatlon, Ciprian Bălănescu, pentru a participa la TriChallenge Herbalife Braşov la categoria individual - proba olimpică.
Fost sportiv de performanţă, Vladimir Drăghia, a făcut parte din lotul olimpic de înot şi se implică constant în susţinerea cauzelor umanitare. La evenimentul de la  Braşov va participa în paralel şi  la proba de ştafetă olimpică împreună cu Muki, sportiv Special Olympics.
“Am făcut înot de performanţă şi practic în continuare sport cu mare plăcere. A fost firesc să accept provocarea unui triatlon. Este extraordinar să mă pot antrena alături de Ciprian. Mă ajută să îmi canalizez corect şi eficient resursele fizice, iar nutriţia Herbalife îmi asigură energia de care am nevoie,” a declarat Vladimir Drăghia.
Pe toată perioada antrenamentelor, Herbalife îi va oferi lui Vladimir un program personalizat de nutriţie, adaptat programului său de antrenament. Pe lângă antrenamentele dificile şi solicitante pentru un triatlonist, nutriţia şi pregătirea mentală corespunzătoare constituie doi factori decisivi în atingerea performanţei. Dr. Corina Zugravu, Membru în Consiliul Consultativ în Nutriţie al Herbalife colaborează cu Vladimir şi Ciprian pentru a le dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie în conexiune cu efortul fizic. 


„Triatlonul reprezintă o disciplină sportivă complexă, un sport  de anduranţă care necesită nu doar rezistenţă, ci şi forţă şi explozie fizică. Astfel, se impune un program nutriţional echilibrat, care să ajute la creşterea masei musculare, să asigure rezistenţă mai bună la antrenamentele dure şi refacere mai uşoară după efort”, a adăugat Dr. Corina Zugravu.
Herbalife este sponsor oficial în domeniul nutriţiei pentru mai mult de 250 de atleţi, echipe şi evenimente sportive de talie mondială printre care Cristiano Ronaldo, LA Galaxy, Triatlonul de la Los Angeles şi competiţia IronMen din Polonia. În România, Herbalife este sponsorul oficial în nutriţie al Ancăi Bucur, 3x Miss Fitness Universe, al lui Ciprian Bălănescu, multiplu campion naţional la triatlon şi duathlon şi al echipei de fotbal FC Viitorul.
Asociaţia Şapte Scări Braşov în parteneriat cu Clubul Sportiv Smart Atletic şi cu sprijinul Federaţiei Române de Triatlon organizează cea de-a patra ediţie a TriChallenge Herbalife Braşov 2016 în data de 3 iulie, în oraşul Braşov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite