Au fost puse în vânzare biletele pentru a doua ediţie a Salonului Calului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salonul Calului promite un show total la a doua ediţie
Salonul Calului promite un show total la a doua ediţie

Evenimentul special "Seara Cailor" îi are ca invitaţi pe actorul Denis Ştefan şi pe tenorul Vlad Miriţă. Salonul Calului va fi organizat în perioada 26-29 septembrie, la Snagov.

Biletele la cea de-a doua ediţie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activităţilor sportive, de divertisment şi de business ecvestru din România, care va avea loc în perioada 26-29 septembrie 2013, s-au pus în vânzare, începând de astăzi, pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro , în reţeaua magazinelor Diverta (Diverta Mall Vitan, Diverta Magheru, Diverta Plaza, Diverta Unirea, Diverta Baneasa, Diverta Sun), magazinul Muzica (Calea Victoriei 41-43), Sala Palatului şi Librăria „Mihai Eminescu" (Bd.Regina Elisabeta nr.16), precum şi la sediul Clubului organizator, Equestria (sat Tâncăbeşti, com. Snagov, pe DN 1).

Preţurile biletelor pe categorii:

Sâmbătă - duminică:
Pentru adulţi: 50 lei / zi
Pentru copiii până la 12 ani: 25 lei / zi

Bilet "Seara Cailor"/"La Nuit du Cheval":
Pentru adulţi: 100 lei
Pentru copiii până la 12 ani: 50 lei

Bilet VIP sâmbătă-duminică:
Pentru adulţi: 200 lei / zi
Pentru copiii sub 12 ani: 100 lei / zi
* (acces cort VIP, patiserie, băuturi răcoritoare, şampanie incluse în preţul biletului)

Abonament weekend (sâmbătă şi duminică):
pentru adulţi: - 80 lei
pentru copiii până la 12 ani: 40 lei

Joi şi vineri - accesul pentru toate categoriile de vârstă este gratuit.

Salonul Calului se va desfăşura în perioada 26-29 septembrie 2013, într-o formulă dinamică şi creativă. Evenimentul a pregătit, la a doua sa ediţie, un complex program de spectacol ecvestru (parade, acrobaţii, voltije, dresaj, dresaj sportiv pe muzică, cascadorii călare, întrecerea Retromobil ş.a.) şi competiţional (probe sportive pentru toate categoriile de cai şi călăreţi, inclusiv pentru copii şi amatori, probe de sărituri demonstrative şi întreceri integrate în show-uri ecvestre etc.).

Un moment incitant şi foarte spectaculos al evenimentului este Seara Cailor - La Nuit du Cheval, din data de 28 septembrie, ai cărei invitaţi speciali sunt actorul Denis Ştefan, un cunoscut susţinător al cailor şi echitaţiei, care va prezenta un număr de cascadorie călare şi un număr de dresaj natural, şi tenorul Vlad Miriţă, care va pregăti o performanţă artistică special pentru acest program.

Actorul Denis Ştefan e un mare pasionat al echitaţiei

Partea competiţională a Salonului Calului include Trofeul Equestria şi Concursul internaţional de sărituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului Bucureşti, aflat la a treia ediţie consecutivă. Vor lua startul în jur de 180-200 de cai, plus 30-40 de cai si ponei pentru show-uri şi demonstraţii.

Despre Equestria

Clubul Equestria a fost înfiinţat în anul 2010 de către Dr. Ozana şi Cristian Moraru. Este situat în zona Snagov, sat Tâncăbeşti pe o suprafaţă de 2,5 hectare din care 1 hectar îl reprezintă construcţia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs şi manej, padocuri, 50 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori, şi deţine 50 cai (23 proprii şi 27 în pensiune) din cele mai frumoase rase.
Clubul permite plimbări în aer liber în împrejurimi ţi organizează permanent lecţii de echitaţie pentru copii şi amatori. Dotările sunt completate de un hotel şi un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, precum şi o terasă exterioară. Equestria organizează competiţii regulate de echitaţie pentru profesionişti, dar şi pentru
copii şi amatori. Manifestările deja tradiţionale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului Bucureşti, concursurile de casă Equestria sau, începând cu 2013, Concursul international de sărituri peste obstacole FEI - Longines Grand Prix.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite