Atletism: Bianca Perie - medalie de bronz la aruncarea ciocanului, la Universiada de la Shenzhen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atleta română Bianca Perie a cucerit medalia de bronz în proba de aruncarea ciocanului, vineri, la Jocurile Mondiale Universitare de la Shenzhen (China), cu performanţa de 71,18 metri.

Perie, care a reuşit doar trei din cele cinci încercări, a fost devansată de moldoveanca Zalina Marghieva, medaliată cu aur, 72,93 m, şi de unguroaica Eva Orban, medaliată cu argint, 71,33 m.

România a cucerit până acum la Universiada de la Shenzhen 11 medalii, două de aur, trei de argint şi şase de bronz. Cele două medalii de aur au fost câştigate de gimnastul Flavius Koczi (sol şi sărituri), argintul a fost cucerit de Bianca Pascu (sabie), de gimnastul Marius Berbecar (paralele) şi de înotătorul Norbert Trandafir (100 m liber), iar cele şase medalii de bronz de Flavius Koczi (cal cu mânere), judoka Valentin Radu (cat. 90 kg), Violeta Dumitru (cat. 48 kg), de echipa masculină de gimnastică artistică (în componenţa Flavius Koczi, Marius Berbecar, Vlad Cotuna), de echipa feminină de tenis de masă a României (formată din Elisabeta Samara, Ioana Ghemeş şi Anamaria Sebe) şi de atleta Bianca Perie (ciocan)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite