Atenţie, Steaua! Ludogoreţ a câştigat cu rezervele meciul de campionat dinaintea partidei directe de pe Arena Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproximativ 2.500 de fani bulgari vor veni la Bucureşti la meciul Steaua-Ludogoret
Aproximativ 2.500 de fani bulgari vor veni la Bucureşti la meciul Steaua-Ludogoret

Campioana Bulgariei este în mare formă înaintea "dublei" cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor, reuşind să învingă lejer, în campionat, pe ŢSKA Sofia, înainte cu trei zile de partida de la Bucureşti, de pe Arena Naţională.

Ludogoreţ Razgrad nu are adversar în Bulgaria. Campioana de la sud de Dunăre a câştigat sâmbătă derby-ul etapei disputat contra lui ŢSKA Sofia, scor 2-0, aceasta fiinda ultima partidă înainte de meciul tur, de la Bucureşti, cu Steaua, din play-off-ul Ligii Campionilor. Surprinzător este că Ludogoreţ a câştigat acest meci cu rezervele, tehnicianul bulgar menajând titularii pentru duelurile de foc cu campioana României.

“Ne-am păstrat forţele pentru Steaua. Suntem un lot de 26-27 de oameni, nu contează cine joacă. Mereu vom avea emoţii înaintea unui astfel de meci. Va fi un joc greu, respectăm Steaua!”, a spus Deremendzhiev.

Din echipa de bază a lui Ludogoreţ la meciul cu ŢSKA a lipsit inclusiv Cosmin Moţi, om de bază în angrenajul echipei bulgare.

Meciul Steaua- Ludogoreţ este programat marţi seara, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi TVR 1. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite