Atac dur la suporterii Stelei. Un antrenor român a luat peste picior galeria roş-albaştrilor: „Îi batem la funduleţ“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid – Dinamo (duminică, ora 20.30 / Digi Sport 1) a început deja să stârnească replici acide. Dacă Mihai Stoica i-a ironizat pe giuleşteni, spunând că sunt la 26 puncte de Steaua, când mai sunt 27 de puncte care pot fi câştigate până la finalul sezonului, acum i-a venit rândul unui rapidist să contraatace.

Marius Şumudică antrenează din decembrie, în Emirate, la Al-Shaab, însă a rămas cu sufletul alături de Rapid, formaţie la care a activat ca jucător, dar şi ca antrenor. Acum, înaintea derby-ului cu Steaua, tehnicianul a spus că formaţia din Ghencea va avea o viaţă grea în Giuleşti, chiar dacă echipa pregătită de Marian Rada e în insolvenţă şi a pierdut 17 fotbalişti în iarnă.

„Steaua pleacă favorită, dar nu-i va fi uşor in Giuleşti. Ştiţi foarte bine la ce mă refer. La atmosfera de acolo, la ce fac fanii giuleşteni. Nicăieri nu te simţi ca pe Giuleşti. Şi dacă pui 50.000 de fani stelişti pe Naţional Arena, oricând 10.000 de giuleşteni îi bat la funduleţ“, a declarat Şumudică la Dolce Sport.

„În momentul de faţă, Steaua e cea mai bună echipă din ţară, trebuie să recunoaştem asta. Traversează o perioada bună, are un antrenor tînăr, s-a investit masiv în ultimii ani şi au fost aduşi cei mai buni jucători din ţară“, a adăugat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite