Atac birjăresc la adresa handbalistei Cristinei Neagu: "N-a ajuns jucătoare la taică-su pe balcon şi nici în sufragerie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare a Campionatului Mondial de Handbal, unde România a cucerit medalia de bronz.

Evoluţiile foarte bune şi faptul că este cea mai bună jucătoare din lume la momentul actual  nu o scutesc însă pe Neagu de atacaurile contestatarilor. Iar o reacţie neaşteptată vine de la Gheorghe Tadici, care a comis-o şi în timpul Mondialelor, susţinând, printre altele, că la naţională fetele beau de sting, aşa cum Adevărul a scris aici. La întoarcerea din Danemarca, Neagu l-a pus la punct pe Tadici, cu nişte afirmaţii directe, printre care a insinuat şi lipsa de educaţie a acestuia, semnalând că la time-outuri li se adresa cu "Băi, fetelor!" (Vezi aici tot discursul Cristinei Neagu). 

"Nu mă cobor la nivelul ei"

Ei bine, Gheorghe Tadici nu se lasă şi a lansat un nou atac la adresa Cristinei Neagu. "Aşa cum am spus, ea nu s-a făcut jucătoare nici în balcon la taică-su, nici în sufragerie, s-a făcut muncind şi ea, cu aportul ei, dar cu o serie de antrenori, vreo 8-9. Cred că puţină consideraţie faţă de oamenii ăia care şi-au erodat inclusiv sănătatea şi şi-au sacrificat inclusiv familiile, sunt şi eu unul dintre ei, cred că nu ar strica.Nu am niciun război cu Neagu! Nu pot să mă cobor şi să dialoghez cu o astfel de jucătoare, pentru că în cei 43 de ani de activitate am văzut multe (n.n. jucătoare) şi chiar şi mult mai valoroase decât ea. M-au deranjat foarte tare în anul acesta şi anul trecut anumite afirmaţii vizavi de antrenorii români pe care îi desconsideră, iar pentru ceea ce este ea astăzi au muncit foarte mulţi antrenori", a declarat la Digisport fostul selecţioner al naţionalei de handbal a României.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite