Astra Giurgiu are un nou patron. Cine este femeia care l-a înlocuit pe Ioan Niculae: „E enciclopedie de fotbal!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ioan niculae foto mediafax

Omul de afaceri Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat definitiv, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de închisoare cu executare.

Patronul clubului Astra este acuzat, între altele, că ”a corupt” oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro.

Cât timp Ioan Niculae va fi încarcerat, fiica sa, Adina, va prelua frâiele afacerilor. Adina Niculae, absolventă a Facultăţii de Management, din cadrul ASE, l-a mandatat însă pe preşedintele grupării, Dani Coman, să se ocupe de clubul de fotbal în perioada următoare. 

Informaţia a fost confirmată, luni seara, după victoria cu Dinamo, scor 2-0, de antrenorul echipei, Eugen Neagoe. „Am avut o discuţie cu doamna Niculae, vrem să îi mulţumim. Dumneaei a fost aseară la hotel, cu preşedintele, cu căpitanii de echipă. L-a mandatat pe Dani Coman. El va răspunde de tot ce înseamnă echipă în perioada următoare. Trebuie să rezolve toate problemele. Sperăm ca zilele viitoare să se rezolve, pentru că avem promisiuni. Jucătorii merită. Avem un lot valoros, formăm o echipă bună. Acum mă gândesc să ne odihnim bine, să fie toţi apţi pentru meciul cu Clinceni”, a declarat tehnicianul, la TV Telekom Sport. 

Dumitru Dragomir pariază pe noua patroană de la Astra

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, mizează că Adina Niculae va avea rezultate mai bune cu echipa de fotbal faţă de cele obţinute de tatăl său. "O cunosc pe Adina de când s-a născut, a crescut sub ochii mei, e o fată foarte deşteaptă şi cu picioarele pe pământ. Va avea poate rezultate mai bune decât a avut Ioan Niculae. Dani Coman este un băiat aşezat, un bun conducător, cu experienţă de ani de zile, nu e un tip conflictual, iar eu îl apreciez foarte mult. El a ţinut această echipă să supravieţuiască. A fost la meciuri de când s-a născut. A fost luată de Ioan Niculae peste tot. E enciclopedie de fotbal, ştie mult fotbal. E o fată foarte deşteaptă, o cunosc bine de tot. Reţineţi! O fată foarte deşteaptă. Adina e o fată şi cuminte, dar şi cu bani", a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.

Conform digisport.ro, tânăra deţine 51% dintr-o companie de taxi aerian, Inter Aviation, care are în dotare avioane de lux în valoare de peste 50 de milioane de euro  şi este implicată în mai multe afaceri ale tatălui ei, fiind co-parteneră inclusiv în afacerea InterAgro, companie care administrează peste 50.000 de hectare de teren agricol.

Ioan Niculae a câştigat patru trofee în timpul în care s-a ocupat de club: campionatul României (2016), Cupa României (2014) şi două Supercupe ale României (2014, 2016)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite