Astra Giurgiu l-a legitimat pe fostul mijlocaş al Petrolului Ploieşti, Damien Boudjemaa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Damien Boudjemaa a fost foarte apreciat de fanii Petrolului în cei doi ani în care a evoluat pe „Ilie Oană”
Damien Boudjemaa a fost foarte apreciat de fanii Petrolului în cei doi ani în care a evoluat pe „Ilie Oană”

Mijlocaşul francez Damien Boudjemaa, care a fost legitimat ultima dată la echipa Sparta Praga, va juca din această iarnă la formaţia Astra Giurgiu, a anunţat, joi, site-ul oficial al liderului Ligii I.

Boudjemaa, în vârstă de 30 de ani, a sosit în această seară in cantonamentul Astrei din Cipru. 

Mijlocaşul a jucat între 2012 şi 2014 pentru Petrolul Ploieşti, acolo unde a fost coleg cu fundaşul Geraldo Alves şi mijlocaşul Filipe Teixeira, pe care îi va reîntâlni în lotul actualului lider al Ligii I. 

Boudjemaa a jucat 60 de partide în campionat şi a înscris 7 goluri pentru Petrolul în cei doi ani în care a evoluat pentru ploieşteni, fiind unul dintre cei mai apreciaţi stranieri din campionatul României, în momentul transferului său la Slavia Praga, în septembrie 2014. Ploieştenii îl achiziţionaseră în 2012 de la formaţia de liga a patra franceză UJA Alfortville.

Francezul nu s-a impus la formaţia din capitala Cehiei, pentru care a jucat 22 de meciuri în campionat şi a înscris un singur gol. 

Pe de altă parte, partida amicală a giurgiuvenilor cu formaţia rusă Kuban Krasnodar, programată duminică, se va disputa de la ora 17.00, două ore mai târziu decât fusese programată iniţial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite